2777
2789

وایییییی منم🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

خیلییی

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ذاتا دوست دارم اتاقم شلخته باشه ولی چون پیش این پسره آبرو دارم دیگه اجازه نمیدم ذره ای گردو خاک جایی بشینه🫠

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

و مخصوصا اشپزخونه . همین دیشب به شوهرم میگفتم شستن سینک خودش اندازه ده جلسه تراپی به ادم ارامش میده 😂

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

وای نیستی ببینی وقتی خونم تمیزه بعدش یه اسپند دود میکنم پشتشم یه عود میزارم تو خونه و هی میچرخمو هی به خونه و تمیزیش نگاه میکنم و از بوی عود لذت میبرم و بعدشم یه چای دم میکنم و یه قلیون چاق میکنم و لذت میبرم به به .

ادم انگار هر بار که خونه رو تمیز میکنه تازه متولد میشه نگم از اون روزایی که خودتم همراه خونت تمیزو خوشبویی .

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

منمم وقتی اتاقم مرتب کنم مدام نگاه میکنم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

دقیقا همین امروزم تمیز کاری کردم مونده جارو ک اونم بعد عشق ابدی برم جارو بزنم پیش ب سوی اخرهفته😁

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

منم امروز کل خونه رو برق انداختم تا قبل اومدن پسرم از مدرسه تمیز و مرتبه عصر بباد دیگه شاهد این تمیز ...

منم همیشه تمیز میکنم دخترم از مدرسه میاد شلوغ میکنه مامانم میگه تمیزی خونه ت فقط ۲ساعته😅