2777
2789
بی حجابی که همه جا هست .ولی خب بنظرم از نظر اقتصادی ، تو اکثر شغلها اگه بخواید کار و کاسبی داشته باش ...

بنظر شما یک ادم معتقد و مذهبی اگر بیاد تهران میتونه زندگی کنه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت نتونستم با تهران ارتباط بگیرم. فقط و فقط امکانات از شیر مرغ تا جون آدمیزاد داره. اصلا جای زندگی نیست مگر اینکه به معنای واقعی  یک آقازاده باشی.در اینصورت تهران بهشته. .حدودا ۱۶سال از دانشجویی تا متاهلی تهران بودم .امسال فرار کردم از تهران از آلودگیش .ترافیکش و و و ... فرار ها فرار. هرچند مجبورم بخاطر امکاناتش و آینده بچه هام سال بعد برگردم

گفتم بالاتر..سخته..بیشتر برای بچه ها اگه بچه دارید...جو اینجا خوب نیست ازین نظرا..

بله درسته ولی خب تهرانم ۱۴ میلیون جمعیت داره و انواع ادم هست داخلش و هم مذهبی ترین ها هستن و هم غیر مذهبی 

حالا در کل بنظر شما اگر یک نفر مجرد بیاد و معتقد و مذهبی باشه ولی سر به زیر باشه نگاهشو حفظ کنه خوبه برا زندگی؟؟

بله درسته ولی خب تهرانم ۱۴ میلیون جمعیت داره و انواع ادم هست داخلش و هم مذهبی ترین ها هستن و هم غیر ...

بله ..

ببخشید شما خانم هستید یا آقا؟

پروفایلتون متناقض هست ..

بله اگه این شرایطی که شما میگید رو داشته باشه ..میشه 

امید به خدا .

بله ..ببخشید شما خانم هستید یا آقا؟پروفایلتون متناقض هست ..بله اگه این شرایطی که شما میگید رو داشته ...

من اقا هستم 

ببخشید من نیاز به راهنمایی دارم 

واقعا خیلی گیج شدم امدم اینجا که فقط بپرسم که بقیه بگن طبق تجربه

مشهد هم من مد نظرم بود ولی جدیدا به غیر از دور حرم واقعا بی حجابی و ... شده مثل همون تهران و ... فایده نداره و مشهد هم من رفتم و دوست ندارم برا زندگی برم فقط برا حرم 

حالا واقعا گیج شدم 

تهران مد نظرم هست و خب معتقدم هستم

حالا ایا اگر واقعا سر به زیر باشه انسان میشه زندگی کرد؟؟

من اقا هستم ببخشید من نیاز به راهنمایی دارم واقعا خیلی گیج شدم امدم اینجا که فقط بپرسم که بقیه بگن ط ...

میدونید آقا بی حجابی الان همه جا هست..

ولی دیگه توی تهران قضیه کلا فرق می‌کنه..