2777
2789
عنوان

تازه عروسم شوهر بی شعور هول تو پریودی رابط

| مشاهده متن کامل بحث + 2662 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطرش چی هست ماهم این مشکلو داریم همیشه

مقعد ب روده بزرگ وصله جای ک محل مدفوعه مرد ک رابطه برقرار میکنه ممکنه مدفوع وارد الت تناسلیش بشه و عفونت کنه و انشاالله بعدها ب درک واصل بشه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
بخدا راه دیگ گفتم بهش. میگ نه الا بلا پشت خدا لعنتش کنه زور میکنه اجازه نمیدم ک توف به شرف نداشتش

یک تست ازش بگیر. احتمالا قبل ازدولجتون رابطه داشته. ببین بیماری جنسیی چیزی نداشته باشه

🦁☀️🙃

قبل رابطه برگ سنا رو بخور اسهال که شدی تحمل کن بعد که شروع کرد به سر تا پاش برین دیگه ازین گوها نخور ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

تو نشونه هاش رو دیدی ولی انکار کردی 

هیچ کس بعد عروسی ک آدم نمیشه 

اجازه نده خب جیغ و داد کن بزنش 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

عزیزم کل ی ماهو نمیاد سمتت؟ بعد اون ی هفته که پری می‌یاد؟ ؟!!!

چطوری خب ،خودت از ی طرف درد میکشی چطور اجازه میدی 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗