2777
2789
عنوان

سن بالا بجه نیاریددددددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 48 پست

این موضوع ب هیچکس ربط نداره از جمله شما

تو دلت میخواد قبل سی ده تا شکم بزایی دلیل نمیشه همه مثل شما بشن

درضمن خیلیا هستن با پدر و مادر اختلاف سنی دارن ولی رابطشون خیلی خوبه چون مثل تو ذهن بسته ای ندارن ک آپدیت نشن و سنشون تا رفت بالا دیگ بچه رو درک نکنن

بیماری و بقیه موارد هم کوچیک و بزرگ نداره حرص نخور شما عزیزم جای اقدام های بقیه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مگه دست ماس اگه دست خودمون بود و کمک نر جماعت نبود اورده بودیم ،قبول دارم حرف رو ولی خیلی چیزا دست ما نیست قسمت و شانسه که برای یه نفر اتفاق میوفته یکی زود ازدواج می‌کنه یکی نمیکنه بعدشم با این شرایط اقتصادی باید سی سال کار کنیم تا بتونیم یه زندگی ساده فراهم کرد به طبع طول میکشه

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
یعنی من 35هستم نیارم دیره

هر کاری دوست داری بکن ،هرکاری کنی یه عده هی حرف میزنن

زودم‌بیاری میگن این خودش بچس بعد میخواد بچه بیاره

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
ببین مگه دست ماس اگه دست خودمون بود و کمک نر جماعت نبود اورده بودیم ،قبول دارم حرف رو ولی خیلی چیزا ...

اره نیست دست کسی اما سن بالا برای بچه سخته پدر مادر افتاده

خب اونا دو روزه طلاق میگیرن . بچه نمیخان ک

رامبد جوان و سام درخشانی مهراان غفوریان فریبا نادری  نیوشا ضیغمی فلامک جنیدی همشون نزدیک به ۵۰ سالگی بچه دار شدن  کی گفته که بچه نمیخان؟ 

سن یه عدده. با تغذیه خوب ورزش سعی میکنیم جوون بمونیم.

اختلاف من و مامان بابام 40 ساله. عموهای بابام 50 سالگی به خاطر مشکلات قلبی فوت شدن ولی بابام خدا رو شکر به خاطر و ورزش و تغذیه تو 70 سالگی خوب مونده. مادرم هم تو 70 سالگی پاهاش درد میکنه ولی از 10 سال جوونترا باهوشتر و سرحال تره. خوب بود من رو نمیاوردن؟ دختر به این گلی. خوب بود من وجود نداشتم؟ قدردانشونم که من رو به وجود آوردن تا این زندگی رو تجربه کنم. هنوزم اونا تکیه گاه منن ولی اگر خدمت و نوکریشون رو هم بکنم قدردانشونم که به من وجود بخشیدن و نذاشتن من هیچ و پوچ باشم

خداروشگد همه کارام در وقت مناسب بوده بسوز

تاپیک خانواده شوهر و شوهرتو دیدم سوختم جزغاله شدم🤣

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

این موضوع ب هیچکس ربط نداره از جمله شماتو دلت میخواد قبل سی ده تا شکم بزایی دلیل نمیشه همه مثل شما ب ...

نه این همه چیش به موقع بوده ما باید از حسادت بسوزیم😃

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن