الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین مگه دست ماس اگه دست خودمون بود و کمک نر جماعت نبود اورده بودیم ،قبول دارم حرف رو ولی خیلی چیزا دست ما نیست قسمت و شانسه که برای یه نفر اتفاق میوفته یکی زود ازدواج میکنه یکی نمیکنه بعدشم با این شرایط اقتصادی باید سی سال کار کنیم تا بتونیم یه زندگی ساده فراهم کرد به طبع طول میکشه
میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
سن یه عدده. با تغذیه خوب ورزش سعی میکنیم جوون بمونیم.
اختلاف من و مامان بابام 40 ساله. عموهای بابام 50 سالگی به خاطر مشکلات قلبی فوت شدن ولی بابام خدا رو شکر به خاطر و ورزش و تغذیه تو 70 سالگی خوب مونده. مادرم هم تو 70 سالگی پاهاش درد میکنه ولی از 10 سال جوونترا باهوشتر و سرحال تره. خوب بود من رو نمیاوردن؟ دختر به این گلی. خوب بود من وجود نداشتم؟ قدردانشونم که من رو به وجود آوردن تا این زندگی رو تجربه کنم. هنوزم اونا تکیه گاه منن ولی اگر خدمت و نوکریشون رو هم بکنم قدردانشونم که به من وجود بخشیدن و نذاشتن من هیچ و پوچ باشم