2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوش بده ببین چی میگم از این به بعد مدام به خودت برسهنوز سنی نداری محل سگ ام به شوهرت نده پر روش کردی ...

اره دیگه شوهرم میگه من مدرک دارم مدرکش همدن اسکرین شات هاست با عکس من

خب نشان هرکیم بدی باور میکنه

خدا برای سوهرم نسازه آبجی نمیدونی چکار کردم منو برد در خونه پدرم ب زور دستم میکشید میگفت برو تا ببرم ...

چرا طلاق نگرفتی؟

خدا لعنت کنه کسایی رو که بهت تهمت زدن

چرا از تودت دفاع نکردی؟

سه ساله من بعد از هر چله ای ک تموم میشه باز چله میگیرمتوروخدا چرا بعضیاتون میگید دعا کن چله بگیرمن ۴ ...

مشکلت دقیقا همینه که خودت منفعلی و انتظار داری به شکل معجزه‌آسا همه چیز به نفع تو تموم بشه

زندگی قرار نیست مثل فیلم‌ها باشه، عزت نفس داشته باش اگر کاری نکردی سرت رو بالا نگه دار، برو پیش مشاور

الان تک تک جملاتت نشون دهنده‌ی ضعفه

خب اون شوهرش پشتش بوده ولی من چی سره هیچو پوچ

باید همون اول که حرفات باور نکرد یا اولین طعنه زد جدا میشدی الان دیگه گذشته یه بچه بی گناه داری بمون بچت از اب و گل دربیاد بعد تصمیم درستی بگیری

اینم بگم هرکسی  جای همسرت بود هم بااین همه مدرک باور حرفت نمیکرد و برای یه مرد خیلی خیلی دردناکه  یه سوتفاهم زندگی هردوتون خراب کرده حالا باید هردو تلاش کنید درستش کنيد  هرراهی بلدی بکار بگیر با همسرت  حرف بزن نزار تو این اوج جوونی  اینقد داغون باشید

یعنی اعتراف کردن که بهت تهمت زدن؟

اره دیگه ا ن پسره زنگ‌زد ب شوهرم‌گفت چرا اتقدر زنتو عداب میدی من نامزد دارم بیا اینم شمارشه چرا اینکارارو میکنی

تا پسره قط کرد شوهرم اخلاقش عوض شد بهتر شد دیگه نمیدانم باور کرد یا نه

میگه توی چتا تیکه کلام تو بوده

بخدا گرفتار شدم

ولی من یبکار بعد دو ماه از اون قضیه گذشت هی بهش پیام دادم‌گفتم مگه تو خدا نداری باور نداری

گفت من اگر باور نداشتم‌ میکشتمت و از این حرفا پس چرا تو دعوا تهمت میزنه یا گاهی میگه من یمرم‌پسره رو میکشم میگم‌چرا میگه چون عکسش توی گوشی تو بوده میگم خب حیوان اون‌چون توی گروه بوده ذخیره شده ب ما چه

اره دیگه ا ن پسره زنگ‌زد ب شوهرم‌گفت چرا اتقدر زنتو عداب میدی من نامزد دارم بیا اینم شمارشه چرا اینک ...

شما چرا همون موقع طلاق نگرفتی، شوهرت بنظرم دنیال اتو بوده، پیدا کرده. 

اصن شما گناهکار

یا طلاقت میداد

یا میبخشید و فرصت میداد

این مسخره بازیا چیه ، بنظرم جدا شو خودتو راحت کن

شما چرا همون موقع طلاق نگرفتی، شوهرت بنظرم دنیال اتو بوده، پیدا کرده. اصن شما گناهکاریا طلاقت میدادی ...

خب همون دیگه میگه من ب تو فرصت دادم کثافط مریض 

خب فرصت رد ب کسی میدن ک خطا کرده

بعد میاد میگه من میدونم تو کاری نکردی

حالم ازش بهم میخوره

بعد میاد بمن میگه من مریض شدم بخاطر اون قضیه منم بهش گفتم تو مریضی منو صدبرابر مریض تر کردی

کاش بمیره کاش

احساس قلبیم میگه باور نکرده میخاد خودشو گول بزنه ک چیزی نبوده و با کوچکترین چیزی یاد اور میشه

خاهر این بدبختی ک من گرفتارش شدم دیگه خدا هم نمیتانه درستش کنه

شوهرت وقتی به زندگی باهات ادامه داده یعنی حرفتو باور کرده اکه دوستت داره برو پیش مشاور و سعی کن با هم زندیکو از صفر شروع کنید

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

با خوندن حرفات یاد یکی از فامیلامون افتادم

تقریبا حدود ۴ سال پیش یه حرف زشتی بین مردم پخش شد ک منی ک غریبه هستم تنم یخ کرد

مردم میگفتن یکی از فامیلامون ک مردی ۶۰ ساله هست به عروسش تجاوز کرده . دختره خیلی خوشگله خیلی با ادب و با شخصیت 

انگار طفلک پیر شد

خدا میدونه راست یا ن

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n