2777
2789
من به شوهرت حق میدم عزیزم آدم خودشو میذاری جای همسرت قطعا که باور نمیکنه و میگه داره ماست مالیم میکن ...

شوهرش یه بی وجدان و خدا نشناس

چرا ازش دفاع میکنی😐😐😐😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون اول که شوهر سگت

کتکت زد باید مینداختیش زندن مثه سگ زوزه بکشه

وجدا میشدی 

آلان کتکارو خوردی حامله هم شدی 

ببخشید میگم جنم هیچ کاری هم نداری 

یعنی راهنماییت کنم نه میخوای نه میتونی اجرا کنی 

چی بگیم

شما عجیب نیستی، همسرت عجیبه که حرف زنشو باور نمیکنه و بخاطر یه سوءتفاهم اینقدر زندگی رو تلخ کرده

چرا چرت میگی 

خودتو بذار جای طرف 

اگر از همسرت همچین خطایی رخ بده 

و بزنه زیرش بدون اینکه بهت اثبات بشه 

چه حالی میشی؟ 

باور میکنی؟

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

عزیزم پناه ببر به خدا به خاطر بچت خودتو بسپار به خدا نماز بخون قرآن بخون برو تو فاز مذهبیا باور کن زندگیت از این رو به اون رو میشه. اگه بی ابرویی هم باشه به ناحق وقتی این طور ببیننت میگن عوض شده و چون شما اونی نبودی که اونا میگن گناه تهمتش هم میفته گردن خودشون.از امام زمان بخواه دستتا میگیره.

شوهرش یه بی وجدان و خدا نشناسچرا ازش دفاع میکنی😐😐😐😐

چرا؟ 

بی وجدان؟ 

برای شوهرش اثبات نشده که زنش خیانتی نکرده و 

زیر سر دوستش بوده 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

بنظرت زیادی سختش نکردی؟؟میتونستی همون اول شکایت میکردی و میگفتی از عکسم سواستفاده شده.مشخص میشد چه کسی با چه اکانتی چت کرده و ابروتو میخریدی..

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

یه فامیل داشتیم دختره  اهل هرکثافت کارب بگی بود حتی با پسره فرار کرد تو راه تصادف کرد برگشت با بی ابرویی

خلاصه پسر همچی تمومی اومد خاستگاریش و دلبستش شد دوست پسرا دخترا عکسا و ویس دختره واسش  فرستادن همچی  

پسره گفت اصلا فکر میکنم  قبلا ازدواج کرده و این زن مطلقس من گرفتم بیشتر از این نبوده که عقدش کرد  الان بهترین زندگی

اسی عزیز اینو گفتم اصلا بفرض محال میگم شما همه اینکاراکردی تموم الان دیگه گذشته بچسب به زندگیت و بچت و شوهرت گدشته  فراموش  کن سخته ولی تو میتونی  بخاطر بچت