2777
2789
عنوان

مراسم ازدواج

47 بازدید | 2 پست

لطفا راهنماییم کنید

من و نامزدم باهم توافق کردیم با توجهدبه اینکهدخانوادش شهرستان هستن عروسی تهران بگیرن منوهم مهریه رو من ۱۴ تا قبول کردم شب خواستگاری خانوادم خیلی اسرار کردن زیادتر کنن ولی پدرشوهرم بینهایت سفته و حرف حرف خودشه کوتاه نیومدن و قرارمون ۱۴ تا مهریه عروسی تهران شد،تازگیا پدرشوهرم گیرداده مهمونام زیادن یا عروسی اردبیلریا عروسی نمیگیرم ،تحت هیچ شرایطیدهم به خاتواده عروس بیشتر از ۲۰نفر کارت نمیده،گفتن ما شریک بشیم تو تالار که پدرم قبول نکرد قرار شد حنابندون بگیریم 

نمیدونم چیکار کنم؟ من نمیخوام شهرستان عروسی بگیرم حتی اگه مجلل باشه به نانزدم گفتم تو قول داده بودی داری میزنی زیرحرفت مگهدشما تو مهریه کوتاه اومدین که من تو این مورد کوتاه بیام کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم

خب تو اشتباه کردی عزیزم

اول اینک چقد لج و لج بازیه

دوما تو وقتی مهریه محضری کردی باید این شرطم محضری میکردی لاقل اهرم فشار داشتی

حرف ک باد هواست

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.