2777
2789

به سرم زده بذای فرهنگیان بخونم معلم زبان بشم 

تایم کاریشم کمه میشه کنار شهر شغل دیگ ای بخوام داشته باشم 

ولی همیشه دوست داشتم دانشگاه بزرگی درس بخونم 

دانشگاهی که رفتم کنکور دادم دلم باز میشد 

ولی شغلی که میخوام داشته باشم ربطی به مدرک دانشگاهی نداره 

مگر اینکه برم مدیریت بخونم 

انقد فکر میکنم که کار خاصی نمیکنم و خوابم میگیره 

خدایا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدترین کار معلمی هست پیر میشی

میشه بپرسم از چه نظر؟ 

خالم میگ پشیمون میشی اشتباه منو نکن و فلان 

میگ دوستش بچش 6 ماهشه 

تابهمن مرخصی زایمان داره 

چمیدونم مزایا داره فلان داره چرا بری 4 سال عکرتو تو رشته دیگ هدر بدی وقتی نمیخوای باهاش کار کنی

میشه بپرسم از چه نظر؟ خالم میگ پشیمون میشی اشتباه منو نکن و فلان میگ دوستش بچش 6 ماهشه تابهمن مرخصی ...

من استخدام رسمی شدم آزمون دادم چقدر دعا میکردم 

الان حوصله تایپ کردن ندارم اما داغون میشی کلاسهای ۴۰ نفره

خود شغل دبیری خوبه فقط دوتا ایراد داره اونم درامد کمش چون شغل پاره وقت حساب میشه و سر کله زدن با دخترهای نوجوان که اینش خیلی بده 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من استخدام رسمی شدم آزمون دادم چقدر دعا میکردم الان حوصله تایپ کردن ندارم اما داغون میشی کلاسهای ۴۰ ...

اره شنیدم میگن خیلی فرسایشیه 😟

هرموقع فرصت داشتی ممنون میشم بیشتر توضیح بدی 

خود شغل دبیری خوبه فقط دوتا ایراد داره اونم درامد کمش چون شغل پاره وقت حساب میشه و سر کله زدن با دخت ...

درامدش بله خیلی کمه 

ولی چون تایمش زیاد نیست میشه شغل ازاد هم کنارش داشت 

چرا سر و کله زدن با دخترای نوجوون سخته؟

چرا میگن فرسایشیه

درامدش بله خیلی کمه ولی چون تایمش زیاد نیست میشه شغل ازاد هم کنارش داشت چرا سر و کله زدن با دخترای ن ...

الان دیگه بعضی دخترا اصلا حرمت نگه نمیدارن هرچی از دهنشون در میاد میگن قبلا اینقدر وضع بد نبود از طرفی سر یه درس پرسیدن هم باب میلشون نباشه گزارش مستقیم رد میکنن برای آموزش پرورش 

به درس گوش نمیدن بعضی میگن اینقدر درس بخونیم به درمون هم نمیخوره اخر سر سر امتحان گرفتن میبینی میانگین کلاسیت اومده پایین وسط کلاس آرایش میکنن اگر بزازی خودت توبیخ میشی اگر نزاری شاگردا باهات لج میشن بهت بی احترامی میکنن کلا و رفتارهای امثال این 

میتونم بپرسم چرا ؟

چون درآمدش بهتره راه های شغلی بیشتری داره کارت میتونه تا حدودی دست خودت باشه اگرم به بخش مترجمی علاقه داشتی میتونی بری رشته مترجمی البته باید ادامه بدی حتما ما یکی از فامیل هامون فک کنم مترجمی فرانسه میخواند الان وضعش خوب شده البته دختر زرنگی بود

وای تا این حد نمیدونستم

اره ما هم در گیر شدیم میدونیم