2777
2789
عنوان

از کجا بدونم فرهنگیان برم پشیمون نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 23 پست
چون درآمدش بهتره راه های شغلی بیشتری داره کارت میتونه تا حدودی دست خودت باشه اگرم به بخش مترجمی علاق ...

درسته 

اتفاقا تحقیق کردم 

گرایش اموزش زبان از همش بهتره 

ولی خب اینو بدون دانشگاه هم میشه بدستش اورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته اتفاقا تحقیق کردم گرایش اموزش زبان از همش بهتره ولی خب اینو بدون دانشگاه هم میشه بدستش اورد

اهان نکته خوبی گفتی اگر شما بری جای خوبی بخوای کار کنی مدرک براشون مهمه که از کجا گرفتی مثلا دانشگاه شیراز تهران جایی گرفتی یا نه پیام نور ی ده کوریه گرفتی اساتید فرق داره سطح سواد فرق داره مدرک اعتبارش فرق داره

بر گردی عقب این راه و انتخاب نمیکنی؟

نمیدونم راستش فکر میکردم راحتتر باشه شایدم سال اوله یکی دوسال بگذره قلقشون دستم بیاد ولی چون شغل دیگه ای نبود مجبور شدم ازمون دبیری بدم وگرنه از اول توی فرهنگیان میرفتم درس میخوندم اینهمه هم وقت نمیگذشت با درسخوندنم حقوق هم میگرفتم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اهان نکته خوبی گفتی اگر شما بری جای خوبی بخوای کار کنی مدرک براشون مهمه که از کجا گرفتی مثلا دانشگاه ...

دقیقا دانشگاه خوب خیلی تاثیر داره 

و مهارتت 

دوره ttc هست مدرک تدریس زبان جدا از مدرک دانشگاهی

حرفای دیگران دلسردم کرده 

میگن خودت داری زبان میخونی دانشگاه چرا وقت بذاری اموزش زبان چون خیلی ها بیرون دانشگاه هم مدرس های خیلی خوبی هستن 

نمیدونم راستش فکر میکردم راحتتر باشه شایدم سال اوله یکی دوسال بگذره قلقشون دستم بیاد ولی چون شغل دیگ ...

منم راه دیگ ندارم مجبوری به فرهنگیان فکر میکنم 

اره عزیزم شاید چون سال اوله 

اینطور که میگی سعی کن لج نیفتن باهات

منم راه دیگ ندارم مجبوری به فرهنگیان فکر میکنم اره عزیزم شاید چون سال اوله اینطور که میگی سعی کن لج ...

نه سال اول بودنش که نه با بقیه دبیر ها بدتر هستن ولی گفتم بدکنی چی توی انتظارت هست مثل من فکر نکنی راحت هست بعد ببینی این اون شغلی نبود که بهش فکر میکردی

دقیقا دانشگاه خوب خیلی تاثیر داره و مهارتت دوره ttc هست مدرک تدریس زبان جدا از مدرک دانشگاهیحرفای دی ...

اره مگر اینکه خودت به صورت خصوصی بخوای کار کنی شاگرد بگیری اونجا خیلی مدرک به کارت نمیاد شاید همون سوادت بالا باشه مهم تره ولی دانشگاه جوریه که با اساتید مختلف ارتباط برقرار کنی باعث میشه که مسیر های مختلف و بهتری سر راهت قرار بگیره ی آقایی هست شهلایی دبیر خیلی معروفیه خودم باهاش کلاس میرفتم فک کنم برقی مکانیکی چیزی خوانده ولی از بچگی خودش زبان میخوانده خیلیم خوب درس میده البته ایشونم دانشگاه تهران میرفته در کنار درسش ولی در کل فرهنگیان رو توصیه نمیکنم از همونجا هم میتونی بری مدارس غیر دولتی احتمالا اگر مدرکتو بگیری و آشنا داشته باشی

نه سال اول بودنش که نه با بقیه دبیر ها بدتر هستن ولی گفتم بدکنی چی توی انتظارت هست مثل من فکر نکنی ر ...

بدکنی=بدونی