2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطلق که نمیگم عزیزم منم خودم دارم برای دکتری اماده میشم ان شاء الله ولی دوست ندارم این مسیری که رفتم ...

ای وای چرا دوست عزیز ؟

راهی که رفتین باعث آزردگیتون شده؟

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

بالاخره اول روان انسان باید سالم بشه که بتونه موفق بشه و کم هم نیستن تو جامعه کسانی که نیاز به مشاور ...

روانشناسی اغلب به مشاور شدن ختم نمی شه. رشته ای هست که هزاران برابر نیاز دانشجو گرفته. و فرد حتما باید تا دکتری بره تا واقعا مشاور بشه.
بچسب به رشته ات و برای خودت آینده ی استوار بساز.
مطالعات روانشناسیت رو هم داشته باش. دانشجوی روانشناسی برای اینکه بتونه کوچکترین حرفی برای گفتن داشته باشه باید دکتری رو هم بگیره. 

من روانشناسی میخونم الانم سال اخرم برا ارشد دارم میخونم خودمم تراپی میرماگر علاقه داری بیا و پشتکار ...

اصلا پول نمی‌خوام حقیقتا دوست دارم تحصیلی داشته باشم که هم با ارزش باشه برام و هم علاقه خودم داخلش باشه اینا برام مهمن

آریایی و از نسل کوروش✨ 

ای وای چرا دوست عزیز ؟راهی که رفتین باعث آزردگیتون شده؟

من علاقه ام به رشته های فنی و مهندسیه جایی که قوانین ثابته نتیجه ثابته 

نه این رشته که انواع نظریات رو داره هیچ کدوم هم قطعی نیستند 

در مفیدبودن برای کمک به مشکلات روانی هم اصلا مطمئن نیستم