2777
2789
عنوان

الان نمراتمو بهتون میگم من چمه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 28 پست

خب چون درس نمیخونی 

اگ خنگ بودی الان استثنایی درس میخوندی ن عادی

اگ درسا برات سخته بااینکه تلاشم کردی چون باید هعی تلاش کنی ذره ذره ناامید نشی

کسی ی شبه ب معدل بیست نمیرسه

من  معدلم ۱۶ بود ی روز تصمیم گرفتم درس خون بشم و شاگرد زرنگ چون مسخره شدم توکلاس

خیلی تلاش کردم خیلی درس خوندم  اون سال معدلم شد ۱۷ و نیم 

سال بعدش شد ۱۹ و بیست وپنج

وقتی هم رفتم دبیرستان دیگه خیلی بهتر شدم

شالی ک ۱۷ شدم بخاطر تلاش نکردنم نبود بخاطر این بود خیلی وقت بود داشتم مسیر و برعکس میرفتم و برگشت ب مسیر درست هرچقدر بیشتر بد رفته باشی بیشتر طول میکشه

🙂‍↔️💚🐈‍⬛🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قرص نوشته ؟برای وسواست، چون اینجوری بخوای پیش بری زندگیت مختل میشه، نمیشه اینجوری

نه 

یه قرص به اسم ایمی پرامین بود که دکتری که رفتم واسه مثانم گفت نخورم به جاش قرص مربوط به مثانه بخورم اونم نخوردم 

نه خیر نمیخونمنصف وقت خوابم یهو میبینم ساعت ۵ شدهیا تو دستشویی یک ساعت وقت میگذرونم یا دارم وضو میگی ...

فقط باید بخوای و بشینی پای کتاب

یکی دوبار نمره خوب بگیری خودت مشتاق میشی بیشترو بیشتر بخونی

🌷یه کنکوری🌷

ببین شما باید بری مشاوره صحبت کنه تا بتونی خودت اصلاح کنی عزیزم

نمیخوام

بدم میاد از مشاوره رفتن

من مشاور مدرسه برام برنانه نوشت اونم چند وقته انجام ندادم چون یه روز عقب افتادم از برنانه دیگه هیچی نشد برم جلو

ببین شما باید بری مشاوره صحبت کنه تا بتونی خودت اصلاح کنی عزیزم

از یه طرف دیگه نمیتونم تا ۱۲ شب بیدار بمونم چون هم مغزم نمیکشه هم نماز صبح نمیتونم بیدار شم 

میشه کمکم کنید 

چیکار کنم به نظرتون

از یه طرف دیگه نمیتونم تا ۱۲ شب بیدار بمونم چون هم مغزم نمیکشه هم نماز صبح نمیتونم بیدار شم میشه کمک ...

عزیزم من مشاور نیستم شما باید مشکل وسواست،اول حل کنی 

بعد درسا ،حالا یا باقرص یا باصحبت و تراپی 

درس ها رو خوب بخون اول روزنامه وار بعد هر سوال رو بخون بعد دست بگیر رو کتاب از خودت بپرس مشکلی نداره طبق برنامه اون خانم‌پیش نری 

شب هم تا ساعت ۱۲ بیشتر لازم نیست بخونی 

از مدرسه که آمدی استراحت کن در حد ۱ ساعت بعد دوباره برو پا درست نرو بخواب 

وسواس کار شیطان باعث میشه از نمازت زده بشی