2777
2789
نوسان گیری چطوری یاد گرفتین؟

مثلا من چند روز یه ارزی رو زیر نظر میگیرم و در طول روز قیمتاشو یادداشت میکنم که ببینم بالاترین قیمت و پایین‌ترین قیمتش حدودی و تقریبی تا چند میشه بعد در پایین ترین قیمت خرید میکنم ،و منتظر میشم که پامپ بشه و قیمتش بالا بره بعد ارز رو میفروشم 

برای مثال من یه ارزی رو کف قیمت مثلا پنج تومن خریدم با احتساب کارمزد و اینا،،

وقتی دیدم داره رشد می‌کنه حالا بستگی به صبر خودت داره ممکنه یکی تو قیمت هشت تومن بفروشه، ممکنه یکی چند سال صبر کنه و تو قیمت صد تومن بفروشه ،به استانه  صبر طرف بستگی داره،،

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدتیه تواین کارم تازه یک چیزایی یادگرفتم اینکه ضررکردم صبور باشم

متاسفم ادم وقتی ضرر میکنه صبر نمیکنه تا برگرده. استراتژی کجاس مدیریت مالی کجاس حد ضررت حدسودت. خیلی فیلم ببین مخصوصا دکتر امیدی

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

هیچکدوم به اندازه من تو این بازار ها نبودید کریپتو برای ترید نیست برای سرمایه گذاری خوبه ترید فقط فا ...

فارکس باید خیلی حرفه ای باشی 

وگرنه کلا ضرر میشه

میمی فای هم داشتم اونو سر ی اشتباه از دست دادم از اون 37000 تا داشتم

میم فای چند بار پامپ عالی کرد ،ایکس ایمپایر هم دوبار عالی پامپ کرد من اشتباه کردم نفروختم

متاسفم ادم وقتی ضرر میکنه صبر نمیکنه تا برگرده. استراتژی کجاس مدیریت مالی کجاس حد ضررت حدسودت. خیلی ...

اره اگر صبور باشی 

من دیروز اس تی بی خریدم پنجاه میلیون نزدیک دومیلیون رفتم توضرر امروز ازصبح شروع به رشد کرد و.....اگر مثل اوایل بودم تادیدم دارم ضررمی کنم برای بیشترنشه ضررم، سریع با ضرر می فروختم 

کم کم یادمیگیره ادم اوایلش تاوان هم ممکنه بدهی 

باید حریص نباشی و صبورباشی 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

میم فای چند بار پامپ عالی کرد ،ایکس ایمپایر هم دوبار عالی پامپ کرد من اشتباه کردم نفروختم

آره چند بار پامپ کرد من ایکس امپایر فروختم خرج میمی فای کردم روزی که میمی فای لیست شد میتونستم 40 میلیون بفروشمش 

کاربر اقام 

من ماجور گرفتم لامصب خیلی ریخت کلی تو ضررم

عجله نکن یک مدت صبورباش ببین منم دیشب اس تی بی خریدم دومیلیون همون دیشب ضررکردم اما ازصبح قیمتش برگشت 

بایدصبورباشی و بعدهم باشناخت بری جلو

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶