2777
2789
عنوان

چطوری بفهمم از نظر جنسی خاستگارم به درد بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2619 بازدید | 107 پست

مشکلی نیست که آسان نشود ☆☆☆ وی نزد شما زود استاد شود

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

ولی من گذشته ی طرف برام مهم نیست مهم از اون لحضه ست که به من رسمی تعهد میده

ببین اسی این مسئله اینقدر برای من مهم بود اگه می‌فهمیدم شوهرم قبل ازدواج یک رابطه سطحی داشته ازش جدا میشدم حتما بنظرم حداقل ازش بپرس گذشته تو براش مهمه یانه من طبق تجربه میگم تمام دختر یاپسرایی که دوران مجردی باکسی نبودن خیلی خیلی براشون این مسئله مهمه فقط اینو گفتم تاخداینکرده به مشکل نخوری دراینده 

💍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم نه دوست دحتر داشت نه با دختری حرف زده بود اما انقدر شیطون و اتیش کلیم مطالعه داشت و به مرور ...

چقدم امضات 🤭

اتفاقا منو شوهرم هردو پیش از ازدواج تجربه ی دوستی نداشتیم بعد عقد مثل آتشفشان فوران کردیم 😁 تشنه و گشنه مونده بودیم همدیگه رو ترکوندیم 

نمیدونم چرا پاک بودن قبل ازدواج یا ازدواج سنتی رو مساوی بی بخاری و سردی میدونن درصورتیکه این یه انتخابه یه سبکِ زندگیه و آدمای هم فکر همدیگه رو معمولا پیدا میکنن باهم خوشن

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
چقدم امضات 🤭اتفاقا منو شوهرم هردو پیش از ازدواج تجربه ی دوستی نداشتیم بعد عقد مثل آتشفشان فوران کرد ...

اخه ازدواج سنتی ریسک هم هست ریسکش اینه شاید از نظر جنسی طرفو پسند نکردیم اون موقع به طلاق کشیده میشه 

اخه ازدواج سنتی ریسک هم هست ریسکش اینه شاید از نظر جنسی طرفو پسند نکردیم اون موقع به طلاق کشیده میشه

چرا ریسک باشه خوب با طرف وقت میگذرونی آشنا میشی ، میپرسی، از یه حالت‌هایی میفهمی بلاخره یه دختر با یه پسر حرف میزنه انگار نفس هاشم گویای حسش هستن 

من که متوجه شدم با اینکه حرفی در اون باره زده نشد

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
چندساله متاهلین

بیش از ۱۰ سال 

تازه آتشفشان هنوزم دود میکنه