2777
2789
عنوان

چطوری بفهمم از نظر جنسی خاستگارم به درد بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 107 پست
عزیزم برای بعضی مردا این چیزا خیلی مهمه مخصوصا طرفت که باهیچکی نبوده ممکنه اگه بعد ازدواج به طور اتف ...

ولی من گذشته ی طرف برام مهم نیست مهم از اون لحضه ست که به من رسمی تعهد میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چیشو میخای بفهمی دقیقن

این که کننده‌کار باشه.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

در انزوا پاک ماندن هنر نیست. هنر اینه که آمیخته باشی با جامعه اما آلوده نشی.

پاک موندن هنره بقیه حرفاتم درسته بعدش دختر یا پسری که تومجردی بتونه خودشو کنترل کنه و به گناه نکشه خیلی هنره صدالبته که بعد ازدواجم مهمه پاک نگه داره

💍❤️

ولی من گذشته ی طرف برام مهم نیست مهم از اون لحضه ست که به من رسمی تعهد میده

خب برای تو مهم نیست شاید برای طرف مهم باشه گفتم که برای من خیلی مهم بود ولی دیدم دختره میگه اگه شوهرم قبل ازدواج رابطه داشته باشه مهم نیست دیدم پسری که فقط فهمیده زنش بایک پسر دوست بوده وکارشون به جدایی کشید درکل برای کسایی که باکسی دوست نبودن دوران مجردی خیلی این چیزا براشون مهمه

💍❤️