2777
2789
عنوان

خانمهای محجبه و چادری بیاین

192 بازدید | 32 پست

چند تا سوال داشتم ....

چادرم ساده بود دادم بهش استین توری و کمی سنگ دوزی وصل کردن هزینه ش شد ۷۰۰ ، خوب گرفته بنظرتون ؟

دوم من چادرم رو با پیرهن بلند زیرش خیلی راحتم می‌پوشم ، پیرهن های رنگ شاد بلند تا نوک پام ، البته فصول سرد با بارونی اینا ....بنظرتون قشنگه با پیرهن ؟ آخه مانتو شلوار بدم میاد ، کلا پیرهن هم خیلی راحته 

سوم اوضاع حجاب دیدین چقدر بد شده ، البته شهر مام زیاد از حدن خانمها اکثرا شلوار کوتاه با پلیور کوتاه ، شما چ حسی دارین اینها رو می‌بینید ؟ زندگی هرکسی به خودش ربط داره اینو می‌دونم لطفاً راجبه این مسئله صحبت نکنید البته یه مشکلی هست که ممکنه اون خانمها دل خیلی از مردها رو ببرن.....میخام حس تون رو بدونم نسبت به تفاوت ظاهری که دارین .... هرکسی معیاری داره البته من بخاطر اهل بیت دوست دارم رعایت کنم 

خوشحال میشم ( مؤدبانه) باهم صحبت کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا چادرتو گرون گرفته عزیزم یه چادر با پارچه اعلا میگرفتی استین دار مدل هاش فراوونه

دوم اینکه وقتی همه از دم گردن و سینه و ناف شون پیداس شلوار تنگ میپوشن بگن مام باسن داریم دیگه اسمش ازادی نیس خدایی دخترای دهه هشتادی اینا رو میبینن میگن چقد بی حیان 

همین که اونا بهم به چشم دهاتی نگاه نکنن بسه😂🤝خصوصا اینکه ۱۷ سالمه فکر میکنن زوری چادری شدم

دو سوال اول انگار گُم شد ، اونام لطفاً بگین 

این چ حرفیه عزیزم ....ببخشید اما اشتباه بزرگی میکنید با این طرز فکر 

اتفاقا باید تذکر داد اعلام انزجار کرد اسمش روشه امر به معروف نه التماس معروف اگه سکوت کنیم در واقع داریم میدون میدیم بهشون بی تفاوتی خودش درد بزرگیه همه ما توی یه کشتی هستیم حالا یکی داره زیر پای خودشو سوراخ میکنه به ما ربطی نداره؟ خب همه با هم غرق میشیم این وضع افتضاح حجاب چقدر زندگی ها رو نابود کرده و میکنه #بی‍ تفاوت نباشیم

صد درصد هرکسی مسئول پوشش خودشه اما متناسب با جامعه و با این تفکر ک همجور آدمی هست توی این جامعه و حق بقیه رو با نوع پوشش ضایع نکنه 

... 

700 تومن خوبه ولی خب ازاول سنگدوزی یا جواهردوزی میخریدی بهتربود 

لباس تا نوک پام خوبه طرحدار و قشنگم باشن ک چ بهتر یا عباهای دیگ 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اولا چادرتو گرون گرفته عزیزم یه چادر با پارچه اعلا میگرفتی استین دار مدل هاش فراوونهدوم اینکه وقتی ه ...

خودمم احساس کردم گرون گرفته 

اشتباه کردم از اول مدل دار نگرفتم ،

پوشیدنش با پیرهن چطوره؟ 

سلام عیزم.

اول اینکه سنگ دوزی و جواهر دوزی کلا گرونه. 

دوم اینکه ن چ اشکال داره پیراهن زیر چادر،فقط جوری نباشه ک چادرت همش کنار بره و رنگ  پیراهنت جلب توجه کنه.

سوم اینکه وقتی این حجم از بدحجابی و بی عفتی رو میبینم غصه میخورم ک چرا دخترا و خانمای ایرانی ک ی روزی الگوی حجاب و حیا بودن ب این روز افتادن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))