2777
2789
عنوان

خانمهای محجبه و چادری بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 32 پست
در ضمن پیرهن بلند با چادر خیلی زیباس اگه شلوارت و کفشت شیک و مناسب باشه روسریتم قشنگ ببندی

آهان ممنونم از نظرتون ، بله من ترجیح میدم همیشه پیرهن بلند می‌پوشم خیلییییی هم راحته 

کفشم عروسکی اکثر اوقات ، اسپرت کلا بدم میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عیزم. اول اینکه سنگ دوزی و جواهر دوزی کلا گرونه. دوم اینکه ن چ اشکال داره پیراهن زیر چادر،فقط ج ...

پس گرون نگرفته ؟ کاش از اول مدل دار می‌گرفتم 

جده عربی اما کلا ساده بود .....دادم درستش کنن خیلیییی هم زیبا شده انصافاً کلا ۷۰۰ شد ، خود چادر ۱۵۰۰ ....در کل ۲ و ۲۰۰ افتاد بهم 

بله گاهی میگم رنگ شادم زیر چادر خیلی بیرون نیفته 

بله منم خیلیییی ناراحت میشم 😔 ، برهنگی ها زیادی شده دیگ 

آهان ممنونم از نظرتون ، بله من ترجیح میدم همیشه پیرهن بلند می‌پوشم خیلییییی هم راحته کفشم عروسکی اکث ...

من گاهی شده عبا میپوشم با جوراب شلواری کفش پاشنه مشکی میپوشم زیبا میشه چادر جده هم باهاش بپوشی قشنگه 

نمیدونم همیشه همین حس رو داشتم

بنظرم این فکر رو جایگزین کنید که چرا اونها دوست دارن بیرون آنقدر جلب توجه کنن خیلی هاشون داخل خونه اونقدر به خودشون نمی‌رسن من دیدم که میگم 

اما بیرون ک میرن یک ساعت جلو آیینه هستن 

به این فکر کنید که شما روح بزرگی دارین و احتیاج به تایید شدن از سوی دیگران ندارین 

صد درصد هرکسی مسئول پوشش خودشه اما متناسب با جامعه و با این تفکر ک همجور آدمی هست توی این جامعه و حق ...

ممنون عزیزم ، بله کاش از اول سنگدوزی می‌خریدم بهم گرونتر افتاد 

منم احساس میکنم با پیرهن خیلی راحتتره ، بله زیباییش هم دوست دارم 

ممنون عزیزم ، بله کاش از اول سنگدوزی می‌خریدم بهم گرونتر افتاد منم احساس میکنم با پیرهن خیلی راحتتره ...

طوری نیست مهم اینه چیزی تو دلت نموند دفعه بعد تحقیق کن بعد انجام بده 🫂

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بنظرم این فکر رو جایگزین کنید که چرا اونها دوست دارن بیرون آنقدر جلب توجه کنن خیلی هاشون داخل خونه ا ...

لزوما همه دنبال توجه بقیه نیستن

من هم توی خونه خیلی به خودم میرسم هم بیرون و کلا احساس خوبی از اراستگی خودم دارم اینکه استایل شخصیمو داشته باشم. کنارش به همه ی ابعاد دیگه زندگیمم میرسم. روحمونم بزرگه دلیل نمیشه کسی با ظاهر متفاوت از شما، روحش کوچیک باشه...

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

همه چی به طرز فکرت بستگی داره، من حسم به چادر پوشیدنم خوبه وبا اعتماد به نفس میپوشم وبهش افتخار میکنم اون حس رو بقیه هم میگیرن و احترام میذارن

چادرم چون جلو بازه، لباس بلند میپوشم، روسری رنگی 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

من گاهی شده عبا میپوشم با جوراب شلواری کفش پاشنه مشکی میپوشم زیبا میشه چادر جده هم باهاش بپوشی قشنگه

ممنون عزیزم ، من هم دوست دارم مرتب و زیبا در حد عرف حجاب چادر باشه 

همه چی به طرز فکرت بستگی داره، من حسم به چادر پوشیدنم خوبه وبا اعتماد به نفس میپوشم وبهش افتخار میکن ...

احسنت به شما 🙏🏻

منم افتخار میکنم بخاطر خوشحالی اهل بیت و خداوند سرم هست چون حدود یک سال بیشتره چادری شدم قبلاً نبودم 

منم چادرم جلوبازه پیرهن بلند باهاش عالیه 

الان فهمیدم چادر ساده خوشم نمیاد سنگدوزی دوست دارم 

دیگ ساده نمیخرم 

لزوما همه دنبال توجه بقیه نیستنمن هم توی خونه خیلی به خودم میرسم هم بیرون و کلا احساس خوبی از اراستگ ...

عزیزم من منظورم همه نبود اصلا ، داخل جمله امم نوشتم اکثرا ......

چون دیدم گفتم ، و خدای نکرده دروغ و تهمت نزدم