الان عروس هاش هیچ کدوم پا نمی زارن خونش. حداقل یکی از اقوام میگرفت بد نبود
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
اخلاقش بده که عروس نمیادو بره ربطی به فامیل و غیر فامیل نداده فامیلم بود اونم اخلاقشو میدید نمیومد
نمیدونم شاید. البته پسر عموم هم تلافی کردن که خواهرشون رو بازیچه قرار دادن ها...
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کی گفته خوب نیست دیگه طرز فکر شما خیلی قدیمیهسنت کمه این تفکرات رو بریز دور
نه اتفاقا وقتی سنم کم بود میگفتم فامیل چیه.
ولی الان هر چی سنم بالا تر میره میگم اقوام خیلی بهتره تا غریب
البته خارج از بحث ژنتیک
دقیقااا هیچ وقت غریبه مثل فامیل نمیشه غریبه دلسوز نیست هر روز هم یه چیزی ازش در میاد بعدا تنها مشکل ...
بله ۱۰۰ درصد. البته باید حرمت ها رو نگه داشت. زیادم دخالت نکرد
کلن ازدواج فامیلی تو جنوب زیادهمن یه مدت بیمارستان بودمکلی بیمار ژنتیکی از همونجا بودخوشحال شدم از ...
عزیزم خانواده ما ازدواج فامیلی خیلی کم داره. اصلا تقریبا نداره.
قربون شما سلامت باشین. ❤️
آره ولی دیدم که به طلاق کشیده شده و متاسفانه قطع ارتباط کردن
چه قدر بد.
خدا نکنه پیش بیاد برای کسی
این نظر شخصی من بود ها. شاید اصلا من اشتباه میگم عزیزم.
ما تورکا میگیم چراغ اوز دیبینه ایشیک سالماز لامپ به کنار خودش نور نمیده همچین چیزی ما هم تو خاندانمو ...
بختیاریا برعکسن خیلی تعصب اینو دارن که حتما از فامیل خودشون باشه ، خواهرامم همینجوری ازدواج کردن
منم بزور از زیر دستشون در رفتم 😂
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم