2777
2789
عنوان

یه عمه داشتم همیشه میگفت نباید دختر از فامیل گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3144 بازدید | 119 پست
اخلاقش بده که عروس نمیادو بره ربطی به فامیل و غیر فامیل نداده فامیلم بود اونم اخلاقشو میدید نمیومد

نمیدونم شاید. البته پسر عموم هم تلافی کردن که خواهرشون رو بازیچه قرار دادن ها...

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
من خودم داداش دارم. میگم هیچ کس مثل دختر خالم نمیشه برامون. اول فکر شما رو میکردم ولی ۹را غریبه

دقیقااا هیچ وقت غریبه مثل فامیل نمیشه 

غریبه دلسوز نیست 

هر روز هم یه چیزی ازش در میاد بعدا 

تنها مشکل فامیل اینه که اگر بهم خورد بعد روابط از بین می‌ره 

منم میگم کااش داداشم با دختر داییم ازدواج می کرد به جای غریبه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته خوب نیست دیگه طرز فکر شما خیلی قدیمیهسنت کمه این تفکرات رو بریز دور

نه اتفاقا وقتی سنم کم بود میگفتم فامیل چیه. 

ولی الان هر چی سنم بالا تر میره میگم اقوام خیلی بهتره تا غریب

البته خارج از بحث ژنتیک

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
غرب بندرعباسم عزیزم. ‌

من با غریبه ازدواج کردم انقدر که میرفتم خونشونو کاراشونو میکردم دلسوز غمخوار تا دو سال پیش بعد چهارده سال ازدپاج 

الان دو تا عروس فامیل اوردن مخل سگ بهشون نمیدن خونشونم نمیان همرم ریختن بهم 

منم دیکه نمیرم انفدر احترامشون داشتم که خودشونو لایق احترام نمیدیدن  میگفتن این میخواد جای خودشو باز کنه منم دیگه کشیدم کنار کاری به هیچکدوم ندارم

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
دقیقااا هیچ وقت غریبه مثل فامیل نمیشه غریبه دلسوز نیست هر روز هم یه چیزی ازش در میاد بعدا تنها مشکل ...

بله ۱۰۰ درصد.  البته باید حرمت ها رو نگه داشت. زیادم دخالت نکرد 

نه اتفاقا وقتی سنم کم بود میگفتم فامیل چیه. ولی الان هر چی سنم بالا تر میره میگم اقوام خیلی بهتره تا ...

کلن ازدواج فامیلی تو‌ جنوب زیاده

من یه مدت بیمارستان بودم

کلی بیمار ژنتیکی از همونجا بود

خوشحال شدم از صحبت

خدانگه دار

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

دقیقااا هیچ وقت غریبه مثل فامیل نمیشه غریبه دلسوز نیست هر روز هم یه چیزی ازش در میاد بعدا تنها مشکل ...

خدا نکذره از ادمایی که اینجور حرف میزنن

بلوط نشانه استانتونه؟ 

کلن ازدواج فامیلی تو‌ جنوب زیادهمن یه مدت بیمارستان بودمکلی بیمار ژنتیکی از همونجا بودخوشحال شدم از ...

عزیزم خانواده ما ازدواج فامیلی خیلی کم داره. اصلا تقریبا نداره.

قربون شما سلامت باشین. ❤️

آره ولی دیدم که به طلاق کشیده شده و متاسفانه قطع ارتباط کردن

چه قدر بد. 

خدا نکنه پیش بیاد برای کسی 

این نظر شخصی من بود ها. شاید اصلا من اشتباه میگم عزیزم.

چجوری ؟😐😐😐نه بلوط دانا کارتون بود

چرا میگید غریبه دلسوز نیست؟  مکر تو توی دل همه ی غریبع ها هستی؟ 

من غریبه عین اب رو اتیش بودم برای خانپاده شپهرم همه جوره کنازشون بودم تو سختی ها ولی اونا اعتقادشون مثل شما بود هیچوقت حلالشون نمیکنم

ما تورکا میگیم چراغ اوز دیبینه ایشیک سالماز لامپ به کنار خودش نور نمیده همچین چیزی ما هم تو خاندانمو ...

بختیاریا برعکسن خیلی تعصب اینو دارن که حتما از فامیل خودشون باشه ، خواهرامم همینجوری ازدواج کردن 

منم بزور از زیر دستشون در رفتم 😂

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم