2777
2789
عنوان

قرص سایتو تیک کسی مصرف کرده برای سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 45 پست
چ اصراری دارین ک راهنمایی برای سقط کنین

سوال پرسید جوابش دادم با یه سرچ ساده کلی براش تاپیک بالا میاد اطلاعات قرص. دقت کنی بهش گفتم باعث کیست میشه باعث عذاب وجدان افسردگی بعدش میشه 

هرکسی شرایط خودش نگاه می کنه شاید واقعا شرایط نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی چندتا ؟؟چطوری خورد ؟؟من هفته ۴هستم هماتوم هم دارم احتمال سقط زیاده

بخدا یادم نیست ولی قرص ها انگار فاسد بودن برو پیش یه ماما کمکت میکنه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

حقیقت روگفتم بچه م نارس بدنیا اومد خودم به حال مرگ افتادم تمام مدارکم بردم براش

کاش حرفهای منم به دل یه ماما بشینه ..

بابا میتونن .

سر دخترم میخواستم سزارین بشم می‌گفت چون قبلی ها طبیعی بودن اصلا نمیشه ..آخرش با پول راضی شد 

فاسد بودن ؟؟چطوری خوردی پس

من نه مال خواهرشوهرم والله نمیدونم چون تاثیر نداشته رفته پیش دکتر اینو بهش گفته

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

سوال پرسید جوابش دادم با یه سرچ ساده کلی براش تاپیک بالا میاد اطلاعات قرص. دقت کنی بهش گفتم باعث کیس ...

درسته ..ممنونم از شما بعضی ها از شرایط بقیه خبر ندارم