عاشق_پیتزا_ودیزی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 2234 عنوان ترشی انگور سیاه 141 بازدید | 18 پست سلام کسی این ترشی رو گذاشته؟من چند سال پیش گذاشتم خیلی عالی بودولی یکم خوب یادم نیست چطور بودو اینکه با سرکه سیب هم میشه ترشی انداخت ؟یا فقط باید سرکه انگور باشه ؟ خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست 1404/08/07 | 12:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
padmira123 عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 3214 یکی گفت با سرکه سیب دست ساز خودمون ترشی گذاشتم خوب شده دیگه نمیدونم ترشی انگور سیاهم فقط انگور سیاهو سرکه
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 4019 با سرکه سیب درست نکردم چون بوی اونو دوست ندارم ولی با سرکه انگور درست کردم آب جوشیده سرد شده و سرکه رو به انگورهایی که شستی و آبش گرفته شده اضافه میکنی همین ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
عاشق_پیتزا_ودیزی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 2234 😵💫😵💫😵💫😵💫 این یعنی چی ؟؟؟؟ خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست
عاشق_پیتزا_ودیزی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 2234 یکی گفت با سرکه سیب دست ساز خودمون ترشی گذاشتم خوب شده دیگه نمیدونم ترشی انگور سیاهم فقط انگور سیاهو ... یعنی شما شکر نمیریزی ؟من اونسال شکر هم ریختم ام نسبت شکر یه سرکه خوب یادم نیستالبته انگورم خودش خیلی شیرینهمن میخوام طعم ملس باشه نه خیلی شیرین نه خیلی ترش خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست
عاشق_پیتزا_ودیزی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 2234 شراب نمیشه چه ربطی داره عزیز خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست
همون_دختر_تنها عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 1456 این یعنی چی ؟؟؟؟ تعجب کردم از ترشی انگور تابحال نشنیدم بنظرم بدمزه اومد
padmira123 عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 3214 یعنی شما شکر نمیریزی ؟من اونسال شکر هم ریختم ام نسبت شکر یه سرکه خوب یادم نیستالبته انگورم خودش خیلی ... من درست نکردم خوشمنمیاد از ترشی آلبالو خوشممیاد ولی فکرنکنم شکر ریخته باشن یا بخوای باید کمبریزی خیلی کم
عاشق_پیتزا_ودیزی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 2234 با سرکه سیب درست نکردم چون بوی اونو دوست ندارم ولی با سرکه انگور درست کردم آب جوشیده سرد شده و سرکه ... عزیزم دوستم میگفت توش اب جوشیدن ریختهمیگفت بعدن انگورها حالت چروک پیدا کردهشما هم شکر نمیریزی ؟ خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست
آیانان عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 6863 چه ربطی داره عزیز احساس کردم ترکیب انگور و سرکه یجوریه مزه اونو بده..البته تاحالا هیچکدومشو نخوردم😅
عاشق_پیتزا_ودیزی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 2234 تعجب کردم از ترشی انگور تابحال نشنیدم بنظرم بدمزه اومد خوب شما نخوردی دلیل نمیشه بد باشه خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست
عاشق_پیتزا_ودیزی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 2234 احساس کردم ترکیب انگور و سرکه یجوریه مزه اونو بده..البته تاحالا هیچکدومشو نخوردم😅 نه یه ترشی ملس میشهالبته ذائقه ای هستمن و همسرم خیلی دوسش داریمراستش اصلا نمیدونم شراب چجوری درست میشه خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست