2777
2789
عنوان

بچها کمک واقعا کمک لازم دارمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 50 پست

[QUOTE=399793858]نه بابام همیشه کمکم میکنه میدونم پشتمه بعد واسه گوشی چیکار کنم؟اگه بیاد ادعا کنه بگه گوشی منه اصلا ...[/QUOTE

کلانتری برو حتما چون بری دفتر قضایی پروسش طولانیه و خیلی اتفاقا این وسط میفته ولی کلانتری زود جمش میکنه

نمیتونه ادعای مالکیت گوشیتو بکنه و همونجا مجبورش میکنن از اکانتت خارج بشه

چون بابات اونجاست اون هیچ کاری دیگه نمیتونه بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه غلطی کرد. برو دفتر خدمات قضایی شکایت کن و کمکی هم لازم بود ازم بپرس بگم. وکیل هستم. ولی اون جور ...

عزیزم مرسی که راهنماییم میکنی

فقط یه چیزی اون عکس و فیلمارو تو یه فایلی ریخته که خودش فقط میتونه پیداش کنه و رمز گذاشته

گوشی منم بدون اینکه بفهمم انتقال مالکیت داده به خودش

چیکار میتونم کنم؟

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

[QUOTE=399793858]نه بابام همیشه کمکم میکنه میدونم پشتمه بعد واسه گوشی چیکار کنم؟اگه بیاد ادعا کنه بگ ...

نمیگن این گوشی چون به نامشه پس مال اونه و پسش بده؟

عزیزم مرسی که راهنماییم میکنیفقط یه چیزی اون عکس و فیلمارو تو یه فایلی ریخته که خودش فقط میتونه پیدا ...

اول باهاش صحبت کن. بگو با یه  وکیل حرف زدم عملت جرم هست. اگه فیلم ها رو پاک کرد و مالکیت و بهت برگردون تمام کن بره. واگرنه از دفتر خدمات قضایی همراه والدین ات ازش شکایت کن. همین که بهش ابلاغیه بیاد از ترس دیگه 20 کیلومتری ات نمی آد. اول بهش بگو که می خام شکایت کنم

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

اول باهاش صحبت کن. بگو با یه وکیل حرف زدم عملت جرم هست. اگه فیلم ها رو پاک کرد و مالکیت و بهت برگرد ...

چشم چشم

اگه نکرد

اونا کمکی میکنن؟

اخه گوشی ام اون خریده

چشم چشماگه نکرداونا کمکی میکنن؟اخه گوشی ام اون خریده

اگه قبول نکرد. شما باید گوشی و بهش پس بدی اونم مالکیت خط و برگردونه و عکس و فیلم هارو پاک کنه. در مورد عکس و فیلم تا منتشر نشده نمیشه کاری کرد اما در مورد مالکیت خط  می تونی اثبات کنی. که قبلا متعلق به من بوده ایشون منتقل کردن 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

چون باید شما اثبات کنی و دوندگی داره وبه صرف شکایت حکم نمی دن حتما باید بتونی اثبات کنی

عزیزممممم

ببخشید میشه یه سوال دیگه بپرسم اون موقع شلوغ بود نتونستم

شما وکیلی دیگه؟

اگه طرف تجاوز کرده باشه بهم چی؟بعد بیاییم یک ساله صیغه کنیم و الان تموم شده باشه و من الان نمیخوامش ولی تهدیدم میکنه و نمیره چیکار کنم؟