2777
2789
عنوان

یعنی میشه بچه منم بسلامتی دنیا بیاد راحت شم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک بعد از زایمان اولم ب پیشگیری طبیعی همسرم اعتماد کردم بعد از ۶ماه حامله شدم دوبارع

منم همسرم از الان دعوا داره اما گفتم هم کاندوم هم قرص هم ای یو دی میزارم همین اولی ام دوروز قبل پریود حامله شدم گول خوردم بچه بزرگ کردن خیلی سخته 

منم همسرم از الان دعوا داره اما گفتم هم کاندوم هم قرص هم ای یو دی میزارم همین اولی ام دوروز قبل پریو ...

جو گرفتتش شوهرمن همش میگفت ۴تا بچه بیاریم 

بعد از ۷سال باردارشدم بچه اولم دنیا اومد میگفت تا ده سال نمیخواییم دیگه الان دومی رو ک باردارشدم 

شهر دیگه کار میکنه تا زنگ میزنه میگه این آخریه دیگه 

اولی سزارین بودم بعد از اعتماد ب پیشگیری طبیعی همسر بچه دومم رو باردارشدم

عزیزم انشاالله به سلامتی جای بخیه هات خوبه درد نذاشتی ؟

منم ۴ ماه پیش زایمان کردم نوزادمو نموند میگن باید بین دو سزارین ۹ ماه فاصله باشه منم موندم چقدر باید صبر کنیم 

جو گرفتتش شوهرمن همش میگفت ۴تا بچه بیاریم بعد از ۷سال باردارشدم بچه اولم دنیا اومد میگفت تا ده سال ن ...

توروخدا گول نخور هرچی فشاره به زنه باز تو ۷ سال زندگی کردی من ۸ ماه بعد عروسی حامله شدم 

عزیزم انشاالله به سلامتی جای بخیه هات خوبه درد نذاشتی ؟منم ۴ ماه پیش زایمان کردم نوزادمو نموند میگن ...

ببین مردم خیلی درد داره 

ی روش پیشگیری درست  پیدا کن تا دوسال اصلا نیار 

توروخدا گول نخور هرچی فشاره به زنه باز تو ۷ سال زندگی کردی من ۸ ماه بعد عروسی حامله شدم

من‌گه میخورم اگه دیکه ب بچه بعدی فکر کنم 

دنیا بیاد اولین کار دستگاه میزارم 

زایمان زودرس شدم

راست میگه اصلا فعلا ذهنتو از بچه دور کن من پسر اولم سقط شد نموند افسردگی گرفتم هرروز اقدام‌میکردم جاش پر شه دخترمو که حامله شدم بخاطر سقط بارداری مکرر دچار جنون بارداری شدم