2777
2789
عنوان

عجیب ترین مرگی که دیدین 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت عمر با عزت بخواه همیشه چیزای خوب بخواه گلم همنوا رو جذب می‌کنی حتی توی دین اسم این کار توکل ...

من همیشه این ترس رو از ۷ سالگی داشتم.وقتی بابام فوت کرد....وقتی خانواده بابام خیلی اذیتمون کردن....

ولی همیشه ممیگفتم خدایا عمر طولانی بهمون بده کنار هم ۳ تتایی خوشحال بندگیت رو کنیم.

ولی از فردای اربعین حالم بد شد.

بعد نگران مامانم شدم...میدونی من خیلی ظلم کردم به مادرم ...الان شروع کردم جبران کنم درس بخونم....ی چیزی میگه دیره.....

الان تنها ددعام اینه خدایا عمرطولانی با سسلامتی و بندگی به ۳ تتامون بده ....و مرگمون رو باهم کن.

ولی ی دلشوره هست که میگه!آرزو تو خیلی بی لیاقت هستی ...تو قرار تو این دنیا آب شی...از غم ذوب شی

تو لیاقت مادر ت رو نداری....

ی مدت وسط حالم خوب شد باز رد دادم.

بعد میگم خدا مهربونه ! ما رو باهم میکشه ...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

من همیشه این ترس رو از ۷ سالگی داشتم.وقتی بابام فوت کرد....وقتی خانواده بابام خیلی اذیتمون کردن....و ...

شیطان داره اذیتت می‌کنه توی گوشت اینا رو میگه 

برای رهایی ازش 

۷بار آیه الکرسی رو تا علی الغظیم بخون 

سعی کن مرتب در روز چند بار چهار قل بخونی

شیطان داره اذیتت می‌کنه توی گوشت اینا رو میگه برای رهایی ازش ۷بار آیه الکرسی رو تا علی الغظیم بخون س ...

میخونم .

شب قبل خواب و صبح که مامانم میره سرکار 

هر قل رو ۳ بار بمبخونم با ۳ تا نصر و قدر و۶ تا کوثر و ۳ تا آیه الکرسی....البته ای الکرسی تا اخر خخالدین فیها میخونم!

به نظرت وسوسه شیطانی هست?

انقدر به اماما توسل کردم...فقط دارم گریه میکنم.

زنگ میزنم مشهد حرم...

حتی میدونم اگه ۳ تتایی بمیریم !اونقدر بی کس هستیم که شاید هیچ مراسمی گرفت نشه 😔

تمام چیزهایی که ذره ذره با عنایت الهی جمع کردیم در طول ۲۳ سال به کسایی میرسد که حتی چش ددیدن ما رو نداشتن...شادیشون تو غم ما بود.

ولی گفتم خدایا به درک من هیچ موقع وابسته مال دنیا نبودم...فقط امام زمان برامون تو نمازهاش دعا کنه همین

درسم نمیتونم بخونم....

پرستار هستم و سرکار نرفتم که کنکور بدم.

الان هم آبان هست من چیزی نخوندم

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

شیطان داره اذیتت می‌کنه توی گوشت اینا رو میگه برای رهایی ازش ۷بار آیه الکرسی رو تا علی الغظیم بخون س ...

میشه برام دعا کنی?

اسمم آرزو هست.

مادرم لیلا 

داداشم علیرضا

میخونم .شب قبل خواب و صبح که مامانم میره سرکار هر قل رو ۳ بار بمبخونم با ۳ تا نصر و قدر و۶ تا کوثر و ...

بحرحال وسوسه میکنند میخوانند توی ذهنمون 

اما وقتی به معنویات بچسبیم نمی‌توانند خیلی کاری کنند 

ولی بازم میخوانند فقط کمتر 

همیشه سعی کن وضو داشته باشی 

نماز شد محکمی هست 

روزی ۵۰ایه از این الکرسی 

بحرحال وسوسه میکنند میخوانند توی ذهنمون اما وقتی به معنویات بچسبیم نمی‌توانند خیلی کاری کنند ولی باز ...

گلم ۵۰ آیه?

متاسفانه پریود شدم...نماز نمیشه بخونم.

البته فکمک نم همین پریود شدم یورش اوردن...

البته قبلش هم ی مذهبی بهم ضربه محکمی زد....منم نماز و حجاب کامل گذاشتم کنار چون افسرده شد بودم تمرکز نداشتم....شاید خدا داره مجازات میکن نمیدونن.

من همون روزی که حالم بد شد...پاشدم لاک و...پاک کردم گفتم خدایا گه خوردم...هم نماز همروزع و هم حجاب همش رو رعایتمیکنم.

اره عزیزم من خودمم درگیرم

شما چرا مهربون ؟

گلم ۵۰ آیه?متاسفانه پریود شدم...نماز نمیشه بخونم.البته فکمک نم همین پریود شدم یورش اوردن...البته قبل ...

دقیقا چون خون نجس هست به آدم بیشتر می‌توانند نزدیک باشند ،وقتی انسان ضعیف میشه بهش می‌توانند نزدیک باشند یا گناه کنه،

اینکه طرف پوشش داره و نماز میخونه دلیل بر خوب بودن طرف نیست گلم 

بعد هم همه آدم ها از همه بعد ها قوی نیستند عزیزم 

پس گول نزن خودتو

اگر سوال داری بپرس اگر بتونم جوابت میدم 

منم یه زمانی شرایط خوبی نداشتم عزیزم