2777
2789
عنوان

شمارو به هرچی میپرستید وقتی ازدواج میکنید دیگه برید خونه خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 17 پست
پس متاسفم دیگه باید بسوزی و بسازی،که واقعا زجرآور آدم تو خونه اش هم آسایش نداشته باشه

بدبختی اینه خونه هم مال خودشونه بازم اگه اجاره نشین بودن آدم میگفت عب نداره میخوان برن دیگه یا حداقل میرفت به صاحبخونش میگفت ولی زهی خیال باطل 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بخدا من گفتم دخترش یه جوریه اصلأ انگار حرف تو سرش نمیره وامیسته گوش میده بعد چشم غره می‌ره و بعد میر ...

یه بار که صدا سرش بلند کنی آدم میشه آدم های پررو رو باید مثل خودشون پررو باشی یه بار که بچه سروصدا میکنه یا بی نظمی قشنگ برو به قصد دعوا کردن جدی میگم آدمای اینطوری رو یکی باید سر جا بشونه بعدشم مدیر ساختمون کیه؟ بگین براشون ۴ نفر حساب کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبینی توروخدا ؟آدم خودش خسته میشه از تذکر انگار مغز تو سرشون نیست اصلأ حرف حالیشون نیست

همیشه هم اب زباله هاشون جلو در ما ریخته شده.هروقت هم تمیز کنه که نمیکنه فقط جلوی درخودشو تمیز میکنه و بس..

خودشون هم خیلی هیکلی و بزرگن..طفلی طبقه پایینشون تازه بچه دار شده میگه وقتی راه میرن خونه میلرزه بچه میترسه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی