2777
2789
عنوان

بی تفاوتی مادرشوهر نوبره

171 بازدید | 17 پست

تا یکماه من زنگ نزنم گله و مظلومیت پیش شوهرم که نامزدت زنگ نمیزنه و... 

من مرتب بخاطر همسرم زنگ میزنم بااینکه محبتی ازش نمیبینم.

آخرین بار که زنگ زد بهش گفتم خوشحال شدم صدات شنیدم هرازگاهی شماهم زنگ بزن خوشحال میشم و دلم واستون تنگ میشه و.. 

بهانه اورد گیر دکترامم و.. بازم اصلا زنگ نزد

منم دیگه زنگ نمیرنم

محبت باید دوطرفه باشه... نظرتون چیه؟ 

آره حق داری .‌همسرت گفت زنگ نمی‌زنی .لیست تمایلات و مدت مکالمه رو نشونش بده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ساده ای اون فقط میخواد پیش پسرش خوبه بشه

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه وقتی کنارشوهرتی بهش زنگ بزن 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

من از اول گفتم کلا ادم تلفنی ای نیستم نمیتونم حوصله تماس ندارم 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

شما به مادرشوهراتون زنگ می زنید؟من حتی به مامان خودمم زنگ نمی زنم!هر جا حضوری دیدیم همون میشه

ب مادرشوهرم ن چرا باید زنگ بزنم تو یه محلیم

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور🌱

آره حق داری .‌همسرت گفت زنگ نمی‌زنی .لیست تمایلات و مدت مکالمه رو نشونش بده

هرچی فکر میکنم نمیتونم دوستش داشته باشم خیلی عادی و بی تفاوته و محبت نمیکنه بفکر خودشه

اینور خاله ها من مهمونن خونه ما بااینکه سنشون دوبرابر شوهرمه میوه و غذا میارن میذارن جلوش و احترام میذارن

منم با تلفن حرف زدن جور نیستم

برا من بیشتر خودشون زنگ میزنن خانواده ی خودمم همینه

عادت کردن

ویس ممکنه بفرستم تماس ندوس

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مگه شوهرت به خانواده ی تو زنگ میزنه؟ول کن بابا زنگ نزن وقتی نمیزنه اونم

شوهرم محبت میکنه اما قطعا ده برابر محبت میبینه از خانوادم که محبت میکنه

من از سمت خانواده اون چیزی نمیبینم