الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید اینو میگم اما آدم وقتی مادر میشه و مسئولیت آموزش یه بچه رو قبول میکنه حداقل ترین کار اینه که دیگه انقدر سطحی نگری نباشه واقعا شما یکبار جلوی دخترت اینجور بگی ممکنه دیگه فقط ظاهر براش مهم باشه یا کفشای کوچکتر از پاش بپوشه و پاش رو ناقص کنه،همه چی قشنگه خدا همه چی رو متناسب آفریده و کسی که قدش بلنده پاهاش کوچک باشه اون غیر طبیعی تر هست و مهم سلامتیه
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
میدونم چی میگی.منم بچه بودم پاهام کشیده ولاغر بود مامانم هی میگف هی میگف. بخاطرهمین از ظاهر بچه هام ...
آفرین و اینکه سعی کن کلا خودت هم دیدت رو عوض کنی که خودت هم اذیت نشی عزیزم خودت هم مهمی به اندازه ی بچه هات
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️