2777
2789
چند هفته ای؟ گوشت گاو گوسفند بلدرچین چیزای دوست داری بخور خب

چهارده قبلا گوشت گوسفندی میخوردم الان از همونم حالم خراب میشه کلا از گوشت متنفر شدم

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سنو ان تی ازمایش هام گرفتم مشکلی نداشتم ولی هنوز پیش دکتر نبردم راست میگی باید زودتر میرفتم ولی اصلا ...

دقیقا تو همین هفته ها یا هفته 16 اینا انرژی به شدت میاد پایین که میری پزشک بهت مولتی ویتامین های مخصوص بارداری و آهن میده 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا تو همین هفته ها یا هفته 16 اینا انرژی به شدت میاد پایین که میری پزشک بهت مولتی ویتامین های مخص ...

تا شنبه که میرم چی بخورم بهتر بشم تو خونه

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارده قبلا گوشت گوسفندی میخوردم الان از همونم حالم خراب میشه کلا از گوشت متنفر شدم

وارد چهارماه بشی ویارت کم کم میره دیگه گوشتم میخوری فعلا چیزای دوست داری بخور تاجون  داشته باشی 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

سلام گلم. منم یه بیماری تو چند ماه اخیر گرفته بودم که نمیتونستم خیلی چیزها بخورم و بعد از یه مدتی انقدر دچار ضعف و بی حالی شدم که نمیتونستم چند قدم راه برم یا حرف بزنم. من این کار رو کردم اول اینکه وعده هامو بیشتر کردم. به مرور دامنه غذاهایی ک میتونستم بخورم رو افزایش دادم و سعی کردم چیزهای مقوی بخورم. تخم مرغ، خرما، تخمه کدو، روزی بین ۷ تا ۱۴ عدد بادام درختی، نخود آب با بلدرچین(نخودآب رو حتما حتما بخور خیلی قوت داره. یه بار توش گوشت بریز، یه بار بلدرچین با هویج، کدو و به)، کباب تابه ای بخور یا گوشت رو روی گاز کباب کن. با گندم سوپ و آش بپز یا حلیم درست کن. جگر چه جگر مرغ چه جگر گوسفند اصلا نخور دیرهضمه و ضرر داره. قرص کیوتن هم برای انرژی سلولی و قلب خوبه اگه دکتر اجازه داد مصرف کن. و در آخر تا ریکاوری بشی چند هفته خونه مامانت اگه میتونی برو و اونجا این چیزا رو بخور تا قوت بگیری بعد که سرحال شدی برگرد خونه. سعی کن به زور هم که شده بخوری حتی اگه حالت تهوع داری. برای حال خوبت دعا میکنم قشنگ من

تا شنبه که میرم چی بخورم بهتر بشم تو خونه

گوشت بذار تو شیشه بخور 

اگه بلد نیستی بگو برات توضیح بدم چطوری بذاری 

پای مرغ و میوه ها و سبزیجات متنوع 

مغزیجات توش کشمش و مویزم باشه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
سلام گلم. منم یه بیماری تو چند ماه اخیر گرفته بودم که نمیتونستم خیلی چیزها بخورم و بعد از یه مدتی ان ...

فقط یه چیزی گلم اگه میخوای تخم مرغ بخوری یا حالت آب پز، تخم مرغ عسلی بخور اگه هم نیمرو میکنی زرده اش سفت نشه

بادام هم باید یا بادام سنگی بخوری یا پوست کاغذی که پوست داشته باشن همون موقع ک از پوست در میاری بخور

تخم مرغ با پیاز سفید هم خوبه. روغن زیتون ریز پیاز سفید یه تفت بده بعد هم تخم مرغ بزن.

ممنون عزیزم

گلم سویق گندم هم تهیه کن هم برای بهبود قوا  و رفع ضعف خوبه ک احتمالا سرگیجه ات بخاطر ضعفته و هم برای رشد جنین خوبه. بزن تو نت در مورد خواص و ریز مغذی هاش بخون