2777
2789
عنوان

صد سوره فلق و صد صلوات میخونم 🍃🌸💚 بیا حاجتت رو بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشناالله حات روا باشیم مهربونم 

لطفا برای سلامتی و موفقیت خانوادم دعا کنید

برای خونه دار شدنمون توی جای خوبی که دوست داریم دعا کنید

لطفا برای اینکه یه بخت عالی و همسر خوبی نصیبم بشه برام دعا کنید ترو خدا دیگه مردم از بس تو مجردی موندم خیلی خستممممم

اسی دعا کن گره کار منم باز بشه فردا برات 100صلوات میفرستم

منم  برات ۱۰۰ صلوات میگم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اشناالله حات روا باشیم مهربونم لطفا برای سلامتی و موفقیت خانوادم دعا کنیدبرای خونه دار شدنمون توی جا ...

چشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

@آیات1383‍ @parzhak‍ @اعتصامی‍ @136797‍ @گلنازززم2‍ سلام و وقت بخیر عزیزان به شرط لیاقت دعاگو هستم ش ...

سلام دورت بگردم خوبی؟ 

چشم عزیزم حتما 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
@باران6161‍ @ایلیوس‍ @جان_و_جهانم‍ @elsa77na‍ @سرو،محمد‍ سلام و وقت بخیر عزیزان به شرط لیاقت دعاگو ه ...

سلام عزیزم ❤️ ان شاالله حاجت روا بشی🌹

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

ان شا الله حکمت خدا با حاجت دلت یکی باشند و به خواستت برسی

براتون ایه الکرسی میخونم.

برای عاقبت بخیری بچهام دعا کن.ممنونم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

لطفا واسه منم دعا کنید سالیان زیادیه تو عقدم 

دعا کنید برم سر خونه زندگیم خسته شدم 

هر روز هر شب گریه شده کارم 

همش دعا میکنم بمیرم راحت بشم واقعا خیلی مشکلات دارم😭😭😭💔💔💔💔

@اربابم‍ @_allah_‍ @zahraayat‍ @تمنااا8تنهااا‍ @خدایا_توکل_به_خودت‍ سلام و وقت بخیر عزیزان به شرط لی ...

برات ده تا صلوات فرستادم 

مرسی که یادم میکنی همیشع

الهی اربابم حسین به یادت باشه

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

@اربابم‍ @_allah_‍ @zahraayat‍ @تمنااا8تنهااا‍ @خدایا_توکل_به_خودت‍ سلام و وقت بخیر عزیزان به شرط لی ...

برات ده تا صلوات فرستادم 

مرسی که یادم میکنی همیشع

الهی اربابم حسین به یادت باشه

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️