2777
2789
عنوان

صد سوره فلق و صد صلوات میخونم 🍃🌸💚 بیا حاجتت رو بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 104 پست
@rshid‍ @نااشناسس‍ @sarammmmmm‍ @اسطخدووس‍ @آنا74‍ سلام و وقت بخیر عزیزان به شرط لیاقت دعاگو هستم شا ...

ممنون خیلی لطف کردین 

چشم حتما براتون حمد خوندم و صلوات فرستادم الهی خدا بهترین ها رو بهتون بده

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
@tani1998‍ @reyyhaan‍ @goli199h‍ @najmekhatoon‍ @77mary‍ سلام و وقت بخیر عزیزان به شرط لیاقت دعاگو ه ...

سلام عزیزم

چند روز پیش قم بودم دور ضریح خیلی دعات کردم

ان شا الله  درست میشه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@شارررلوت‍ @هدیه۹۷‍ @خوشبخت،‍ @hehesksms‍ @سارای1400‍ سلام و وقت بخیر عزیزان به شرط لیاقت دعاگو هستم ...

سلام 

ممنونم عزیزم که یادم می کنی همیشه به یادت هستم واگر لایق باشم دعا گو هستم 

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

التماس دعا گلم🌹

چون همزه داری تگ نمیشی🥲🥲🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام عزیزمچند روز پیش قم بودم دور ضریح خیلی دعات کردمان شا الله درست میشه

وای مرسی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام به همه ، تو رو خدا برای شفای لکنت زبان دخترم دعا کنید ، خدا بهش رحم کنه و شفا بده دخترمو 😔😭

صد صلوات جدا براش میفرستم

خدا براتون بهترینها رو بخواد .

🌸

شما مادری در حقم ویژه دعا کن😔

به روی چشمم گلم ، آیت الکرسی برای حل مشکلتون میخونم 🤲

مرسی

@ویولن_عشق_من‍ @نیمنگته‍ @زهرا_ملکه_کوردستان‍ @zshgh‍ @نادیکرد‍ سلام و وقت بخیر عزیزان به شرط لیاقت ...

ممنون عزیزم انشالله آرزوی دلت با قسمتی که خدا برات درنظر داره یکی باشه برات آیت الکرسی خوندم

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️