2777
2789
عنوان

ای وی اف ها بیاید به من نادان کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 114 پست
جواب ازمایشم که مثبت شد تماس گرفتم گفت بیاین مطب، فکر کنم میشد هفته پنجم که سونو کرد، از اون موقع پن ...

چیو هی نگاه میکنن 

تو ۱ هفته مگه چقدر تغییر اتفاق میفته 

هر دکتر یه جوره

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
چیو هی نگاه میکنن تو ۱ هفته مگه چقدر تغییر اتفاق میفته هر دکتر یه جوره

نمی‌دونم واقعا. توضیحی هم نمی‌دن. من البته یه سونوگرافی اضافه ای که انجام دادن بخاطر این بود که فکر کردم سقط شده و رفتم دکتر. یکی دیگه هم به این دلیل که گفت لترال قرار گرفته. 

سونوگرافی ضرر هم داره، ولی خب چاره چیه

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم واقعا. توضیحی هم نمی‌دن. من البته یه سونوگرافی اضافه ای که انجام دادن بخاطر این بود که فکر ...

لترال ینی چی؟

دیگه لازمه 

ان شاءالله دیگه از این به بعد لارم نیست خیلی 

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
لترال ینی چی؟دیگه لازمه ان شاءالله دیگه از این به بعد لارم نیست خیلی

انشالله. لترال یعنی در گوشه قرار گرفته و احتمال خارج از رحم شدن هست

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.
دور ناف رو من اول تا نزدیک زایمان خودم زدماره خداروشکر الان یه پسر دارم

از روز اولی ک رفتی تا روزی ک باردار شدی چن ماه طول کشید میشه بگی لطفا  

من هم خودم سالمم هم شوهرم برای تعیین جنسیت می‌خوام برم 

من هم ای وی اف و هم میکرو انجام دادم البته میکرو خیلی بهتره در صد موفقیت بیشتر هست یه سری دارو ها استفاده می‌کنی بعد مرتب سونو میشی که تخمک ها بزرگ بشه بعد میری برای تخمک کشی یه بیهوشی 15دقبقه هست نه جراحی هست نه چیزی با آمپول مخصوص تخمک ها میکشن دردش در حد پریودی هست که مسکن بخوری تمام میشه بعد از سه روز بهت میکن چند تا جنین داری من بهت میگم جنین ها فریز کن به حرف دکترها گوش نده .فریز صد در صد بارداری رو بالا می‌بره من 6ماه گذاشتم فریز بشه صبر کردم تخمدان و رحمم باز گرده به حالت عادی .ورزش کردم .که خونرسانی به رحم بشه قرص آهن خوردم بعد رفتم برای کاشت که صاحب فرزند شدم  شکر خدا الان کنارم خوابیده امیدوارم صاحب فرزند بشی الهی آمین 

من هم ای وی اف و هم میکرو انجام دادم البته میکرو خیلی بهتره در صد موفقیت بیشتر هست یه سری دارو ها اس ...

مرسی گلم ...۶ماه فریز...حتما سنتون پایین من سال دیگه ۳۸سالم میشه.....حال باز معلوم نیست چندتا تخمک داشته باشم اصلا بشه نشه 😔😔

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔