2777
2789

اصلاااا صبح ها نمیتونم درس بخونم بعد مشکل اینجاست انقد صبح خوب یاد میگیرم که نگو!تا ساعت دوظهر اصلا دلم نمیره دست به کتاب بزنم شب هم ساعت۷میگیرم میخوابم باید چیکار کنم واقعاااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا!بیدار میشم حتی خوابم هم نمیاد ولی اون کتاب کوفتی رو دست نمیگیرم

لحظه اول بلند شدنش سخته. گوشی که زنگ میخوره آلارم رو خاموش کن دستت نگیر یهو بلند شو چندتا حرکت کششی برو صبحونه بخور دیگه هم سمت تخت نیا

اگر تلگرام داری کانال دنیا پناهی سرچ کن برات میاره میبینی چطور رقیبا دارن درس می خونن 

اگر هم ایتا داری کانال (مشاوره تحصیلی | مشاوریار )سرچ کن برات  میاره با مشاور اصلی مجموعه مشاوره بگیر یا باهاش صحبت کن راهنماییت میکنه

لحظه اول بلند شدنش سخته. گوشی که زنگ میخوره آلارم رو خاموش کن دستت نگیر یهو بلند شو چندتا حرکت کششی ...

کاشکی تختمو جمع کنم اصلا

بلند میشم حتی روتین پوستیم رو انجام میدم باز میگیرم میخوابم تا ظهر

خدایااااا

باید۱۴ساعت بخونم من چطوری برسونم حالا

اگر تلگرام داری کانال دنیا پناهی سرچ کن برات میاره میبینی چطور رقیبا دارن درس می خونن اگر هم ایتا دا ...

مشاور دارم خیلی تنبل شدم خیلی

نمی‌دونم چیکار کنم این فقط به اراده ی خودم بستگی داره

کاشکی تختمو جمع کنم اصلابلند میشم حتی روتین پوستیم رو انجام میدم باز میگیرم میخوابم تا ظهرخدایاااااب ...

شما آدم 14 ساعت نیستی

اینو یکی میگه که6 ماه فرضا روزی 10 ساعت سابقه مطالعه خوب داشته باشه

هدفت رو با توجه به چیزی که هستی و میتونی بذار

والا نا امید میشی نصفشم انجام نمیدی

اتفاقاااا خیلییییی هدفم برام مهمهخدا زده پس کله ام

خب پس اگر مهمه باید براش تلاش کنی وقتی کنکور بدی و بهش نرسی حسرت می خوری که چرا تلاش نکردم .

ببین انسان کلا سختی میکشه توی زندگیش حالا تو خودت می تونی این سختی انتخاب کنی. یا سختی درس و تلاش برای هدفت رو تحمل میکنی و به اون چیزی که می خوای میرسی یا سختی تلاش نکردن و سرکوفت و یه رشته ای که دوست نداری و تحمل میکنی و تهش هم ممکنه درآمد کم و جایگاه اجتماعی پایین داشته باشی و همش درحال کار باشی و از خوابت بزنی ولی کاری که دوست نداری و جایگاهی که نمی خوای حالا  انتخاب با خودته .

خواب ارزش این نداره که زندگیت تباه کنی .

کاشکی تختمو جمع کنم اصلابلند میشم حتی روتین پوستیم رو انجام میدم باز میگیرم میخوابم تا ظهرخدایاااااب ...

کی گفته روز اول ۱۴ ساعت بخونی؟ اول باید کرنومتر داشته باشی بعد برنامه درست و حسابی و مشاور خوب اگر از پس ۱۴ ساعت برنمیای و تا حالا ساعت مطالعه ات صفر بوده از ۳ ، ۴ ساعت شروع کن و هر روز ۵ دقیقه ۱۰ دقیقه هش اضافه کن تا برسی به ۶، ۷ ساعت و بعد این این ۶ ،۷ ساعت تثبیت کن برای چند روز و بعد چند روز دوباره ۱۵ دقیقه بهش اضافه کن و تثبیت کن و همین طوری ادامه بده  تا برسی به ساعت مطالعه بالا .

وقتی کرنومتر داری و هر روز پیشرفتت و میبینی خودبه خود دوست داری بیشتر بخونی و بیشتر تلاش کنی .

مشاور دارم خیلی تنبل شدم خیلینمی‌دونم چیکار کنم این فقط به اراده ی خودم بستگی داره

پشت کنکوری هستی؟ 

چقدر هزینه مشاورت هست؟ مشاورت مشکلاتت رو میدونه؟ باهاش راحت هستی که مشکلات درسی رو بهش بگی؟ برنامه ای که میده در حد توانت هست ؟ نکاتی که گفته رو اجرا کردی؟ چقدر پیشرفت داشتی؟