2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

250 میلیون ترم اول شد

ثابت هرسال براساس سال ورود تعیین میکنن شهریه تحصیل تو دانشگاه ایت ترم شد 110 میلیون

متغییر هم براساس درسی که برمیداری تعداد واحد ها

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

چیزی که من شنیدم اینکه از ۹۰ تا ۱۲۰ تومن البته که تهران بیشتره و اینکه فک کنم سحابی ۲۰ درصد زیاد میش ...

پس اینکه می گفتن  ۱۷۰ یا ۱۶۰ تومنه چی؟

یه جا خوندم که مبلغ متغییر توی ترمی که هستی ضرب می شه با عدد ثابت جمع می شه درسته؟

پس اینکه می گفتن ۱۷۰ یا ۱۶۰ تومنه چی؟یه جا خوندم که مبلغ متغییر توی ترمی که هستی ضرب می شه با عدد ث ...

آره درسته اونی که من گفتم میانگین شهر های بزرگتر و دانشگاه رنک یک مثل تهران تا ۲۲۰ تومن هم هست البته من آب از توی یه پیجی دیدم نرفتم راجبش تحقیق کنم باز خودت بگرد مطمئن شو با حرف دیگران اشتباه نکن

😂 عه آخ جون یه دانشجو پزشکیخب چه قیمته؟

راستش من بخاطر شهریه دانشگاه نرفتم

ولی ثابت 110 میلیون گفتن بهم متغییر یکی ازدوستام گفت 80 الی 90

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر