2777
2789

معلم پسرم به ناحق سیلی زده و بچه را ترسانده ،دارم از درد و حرص به خودم میپیچم ،تو رودربایستی و ترس و بی عرضگی خانواده نتونستم شکایت کنم 

چه کنم خالی شم

برم خونشون پیدا کنم. بچه  پیدا کنم سیلی بزنم 

برم ماشینشو خط بندازم 

چکار کنم ،نفرین‌هم‌کردم‌ولی فک نمیکنم نتیجه بگیرم 

ای مادرا. به دادم برسید 

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .

شکایت اموزش پرورش 

سریع هم رسیدگی میکنن 

یعنی چی نتونستم؟

بری دم خونشون که بعد از شما شکایت کنه؟

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نپرسیدی چرا اینکار رو کرده

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

برو اول مدرسه ک فک نکنه هرجور دلش خواست میتونه رفتار کنه بعدم اموزش پرورش

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چقدر دلت سیاه حالا چی شده لابد مقصر بچت بوده بچه های این دوره زمونه خیلی بیشعور شدن

معلما بخدا خیلی گناه دارن

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

رفتم ،همکاراش منصرفم کردن ،فعلا این گزینه رد شده ..چه کنم ،دارم میترکم

همکاراش معلومه منصرف میکنن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چقدر دلت سیاه حالا چی شده لابد مقصر بچت بوده بچه های این دوره زمونه خیلی بیشعور شدنمعلما بخدا خیلی گ ...

وا غلط میکنه معلم بچه رو بزنه

کلاسشون دوربین داره؟

ببین اگرمطمینی زده باید حداقل با ۵،۶ تا از مادرا برید اداره اونجا داد و بیداد راه بندازید

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

چقدر دلت سیاه حالا چی شده لابد مقصر بچت بوده بچه های این دوره زمونه خیلی بیشعور شدنمعلما بخدا خیلی گ ...

ما حق قضاوت نکن ،بخدا اگه بدونم بچه ام مقصره ،اینقدر ناراحت نمی‌شدم .بابت به کلمه ،سیلی زده چون بچه ام  خیلی بی زبونه. استرس گرفته و ترسیده 

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .