2777
2789
عنوان

اگه روزتون به کسی نرسه چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 76 پست

آموزش و پرورش پشت اونا دارن منم اول سال مدیر با پا کشیده بود تو پا پسرم رفتم آموزش و پرورش اومدن دوربین ها چک کردن مثلا گفتن چیزی نیست نذاشتن خودمون هم ببینیم 

آخرش پرونده بچم هم دادن گفتن ببر جای دیگه 

فقط برو همون سیلی بکش تو گوشش همین 

همون جور که زده بزن 

تا هم خودت آروم شی هم بچت 

رفتم ،همکاراش منصرفم کردن ،فعلا این گزینه رد شده ..چه کنم ،دارم میترکم

من خودم معلمم ولی بخدا تا حالا انگشتمم به بچه ای نزدم حتی دلم نمیاد دعواشون کنم میگم حق الناس ولی خودمم مادرم میفهمم چقدر درد داره کسی بچتون بزنه .برو پیگیری کن نزار حق بچت ضایع بشه

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر دلت سیاه حالا چی شده لابد مقصر بچت بوده بچه های این دوره زمونه خیلی بیشعور شدنمعلما بخدا خیلی گ ...

پدر مادر هم حق کتک زدن بچه رو ندارن چه برسه به معلمی که درسای آبکی پاس میکنه معلم میشه

کلاسشون دوربین داره؟ببین اگرمطمینی زده باید حداقل با ۵،۶ تا از مادرا برید اداره اونجا داد و بیداد را ...

پدرش نمیزاره من برم ،معلم پیش بچه ها زده و بعد در خلوت معذرت هم خواسته 

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .
آموزش و پرورش پشت اونا دارن منم اول سال مدیر با پا کشیده بود تو پا پسرم رفتم آموزش و پرورش اومدن دور ...

اگه بزنه ۱۱۰ زنگ میزنن بیاد

الکی راهنمایی نکن

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

آموزش و پرورش پشت اونا دارن منم اول سال مدیر با پا کشیده بود تو پا پسرم رفتم آموزش و پرورش اومدن دور ...

ببین  شهر کوچیکه ،بچه می‌ترسه ،نمیزاذه پیگیری کنم. دارم. می‌ترکم 

اگه بزنه ۱۱۰ زنگ میزنن بیادالکی راهنمایی نکن

شهر کوچیکه ،چون عذر خواهی هم کرده ,.گفتم پیگیری نکن ،،من خودم حرصم گرفته ،بچه ام خیلی مطلومه

ببین شهر کوچیکه ،بچه می‌ترسه ،نمیزاذه پیگیری کنم. دارم. می‌ترکم

حدانلود برو با معلمش حضوری حرف بزن

بچه به یکی از معلم ها گفته گیج...فلانی گیجه

امیدوارم همینجور باشه شما میگی هرچند بعیده اصولا بچه ها خون به جگر معلما میکنن مادر پدراهم همیشه حق به جانب هستن 

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

وا غلط میکنه معلم بچه رو بزنه

برو بابا بچه تو هرکاری دلش خواست بکنه معلم بدبخت هم هیچی نگه؟ خودت میتونی بچت تحمل کنی وقتی رومخه؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

امیدوارم همینجور باشه شما میگی هرچند بعیده اصولا بچه ها خون به جگر معلما میکنن مادر پدراهم همیشه حق ...

بخدا همین یک کلمه گفته ،، پیش دوستاش گفته فلانی گیجه...این مدیر بیشرف داخل حیاط رد شده شنیده

ما حق قضاوت نکن ،بخدا اگه بدونم بچه ام مقصره ،اینقدر ناراحت نمی‌شدم .بابت به کلمه ،سیلی زده چون بچه ...

اگه ناحق بوده برو پیش مدیر مدرسه بهش قضیه کامل توضیح بده معلم اخراج میکنن

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

برو بابا بچه تو هرکاری دلش خواست بکنه معلم بدبخت هم هیچی نگه؟ خودت میتونی بچت تحمل کنی وقتی رومخه؟

شما خواهشن مادر نشو

اینکه اجازه بدی هرکی از راه میرسه بچتو بزنه نشون میده چقدر ....

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️