2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینه.زیاد خسته نمیشههمسرم من وقتهایی ک شرکت خیلی شلوغه و خسته میشهنا نداره دیگهولی تو تعطیلات یا وق ...

خب مغازه ام طوری نیست که کارش کم باشه یسر مشغوله.تازه بعدش 3 هم باید بره تا 9

راه حلش هرچی هس لجبازی باهاش نیست نرم و باوصحبت میش برو بگو خستع میشی که حقم داری

من لجبازی نمیکنم 

وقتی شرایطشو داشته باشم پا بپاش میرم

ولی بعضی اوقات بخاطر بچه شرایط نیست.

اول صبح چون باید برم سر کار باید بچه رو شیر بدم تا بیدار نشه 

دقیقا اونم از اونور تقاضا داره

بنظرت تو این شرایط همون لحظه شیر و از دهن بچه بکشم بیرون برم سمت اقا؟

توان نمی خواد که عزیزم .تنها چیزی هست که نیاز نیست انرژی مصرف کنی .خرجش یه دوش اول صبحه و تمام

چرا برای منی که هم بچه کوچیمک دارم هم کار خونه هم تا شب سر کارم توان میخواد نمیخواد

توان نمی خواد که عزیزم .تنها چیزی هست که نیاز نیست انرژی مصرف کنی .خرجش یه دوش اول صبحه و تمام

اره اگه بعدش قرار بود یه دوش بگیرم و واسه خودم لم بدم اره توان نمیخواست

من لجبازی نمیکنم وقتی شرایطشو داشته باشم پا بپاش میرمولی بعضی اوقات بخاطر بچه شرایط نیست.اول صبح چون ...

چه شرایط سختی 😑بچه شیر میدی سرکارم میری واقعا سخته .به نظر خودت هدفش این نیست که سر کار نری 🤔چون منم یه مدت سر کار می رفتم شوهرم خیلی می خواست فکر کنم هدفش این بود نرم 

چه شرایط سختی 😑بچه شیر میدی سرکارم میری واقعا سخته .به نظر خودت هدفش این نیست که سر کار نری 🤔چون م ...

ن کار من طوریه که ربط به دوتامون داره و خودمون دوتا تصمیم گرفتیم این کار .برای من راه بندازیم.

همون دیگه در جریان نبودم صبح میری سرکار بچه هم شیر میدی با این شرایط سخته واقعا

واقعا هیچ کس نمیتونه شرایط منو درک کنه.من هیچ ساعت استراحت ندارم از صبح تا شب.

اونوقت اقا بخاطر اون موضوع یه درصد هم کوتاه نمیاد تازه اگه یکم کم و زیاد بشه بهش بر میخوره

ن کار من طوریه که ربط به دوتامون داره و خودمون دوتا تصمیم گرفتیم این کار .برای من راه بندازیم.

بهش بگو منو استثمار کردی که ‌.واقعا هر جنبه ای که نگاه کنی شرایط بیشتر از توان یه زنه .شیردهی خودش به اندازه کافی بی حال و خواب آلودت می کنه .کار و کار خونه هم از اون طرف .حق داری .به نظرم مسئولیت اونو‌بیشتر کن مسئولیت‌ خودت کمتر مثلا نصف کار خونه رو بگو انجام بده تا می تونی کار بنداز رو دوشش اون مرده بدنش قوی تر ولی کاری که می کنه ومسیولیتش کمتر 

بهش بگو منو استثمار کردی که ‌.واقعا هر جنبه ای که نگاه کنی شرایط بیشتر از توان یه زنه .شیردهی خودش ب ...

خوبه از حالا کارهای خونه رو تقسیم بندی کنم ارهههههههههه.

خیلی سخته ،انتظارش از شما بیشتر از توان یه زنه ،

حالا اگه من قبول نمیکردم اون اصراری نداشت بالاخره من خودمم راضی بودم که برم بیرون و کاری رو ردیف کنم.

ولی اگه تو کار خونه کمکی داشتم خوب بود