الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من لجبازی نمیکنم وقتی شرایطشو داشته باشم پا بپاش میرمولی بعضی اوقات بخاطر بچه شرایط نیست.اول صبح چون ...
چه شرایط سختی 😑بچه شیر میدی سرکارم میری واقعا سخته .به نظر خودت هدفش این نیست که سر کار نری 🤔چون منم یه مدت سر کار می رفتم شوهرم خیلی می خواست فکر کنم هدفش این بود نرم
ن کار من طوریه که ربط به دوتامون داره و خودمون دوتا تصمیم گرفتیم این کار .برای من راه بندازیم.
بهش بگو منو استثمار کردی که .واقعا هر جنبه ای که نگاه کنی شرایط بیشتر از توان یه زنه .شیردهی خودش به اندازه کافی بی حال و خواب آلودت می کنه .کار و کار خونه هم از اون طرف .حق داری .به نظرم مسئولیت اونوبیشتر کن مسئولیت خودت کمتر مثلا نصف کار خونه رو بگو انجام بده تا می تونی کار بنداز رو دوشش اون مرده بدنش قوی تر ولی کاری که می کنه ومسیولیتش کمتر