2777
2789
عنوان

میخوام زیارت عاشورا بخونم هدیه به شهید نوید صفری اسم و نیت بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 20 پست
تیروئید که مشکلی نداره،،، اجیم و مادرم داشتن با قرص برطرف شدن،،،پرکار و کم کار، یکیش لاغر میکنع یکیش ...

والا تی اس اچ که نرمال بود 

مشکل این نیست مشکل اصلیم اینه من با هر علامت درد فکر میکنم سر..طان دارم و نگران میشم کلی استرس میگیرم الان استرس سر..طان تیروئیدو دارم 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
والا تی اس اچ که نرمال بود مشکل این نیست مشکل اصلیم اینه من با هر علامت درد فکر میکنم سر..طان دارم و ...

خدانکنه،،، بیکاری نشستی به این چیزا فکر میکنی. 

بنظرم بیشتر باید بری پیش روانشناس که استرسو کنترل کنی 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تی اس اچ که نرمال بود مشکل این نیست مشکل اصلیم اینه من با هر علامت درد فکر میکنم سر..طان دارم و ...

وا عزیز دلم 

چند روزه میبینم تاپیک میزنی .فکر کردم خدایی ناکرده مشکلی هست 

جدا بخاطر این شدت استرس وفشار روحی برو پیش مشاوره یا روانشناس 

بخدا میگم اگه اینجور استرس وتلقین کنی اتفاق میفته حتما بفکر تفکرات اشتباهت باش

وا عزیز دلم چند روزه میبینم تاپیک میزنی .فکر کردم خدایی ناکرده مشکلی هست جدا بخاطر این شدت استرس وفش ...

آره میدونم وسواس بیمار پنداری پیدا کردم 

شاید برم پیش روانشانس دانشگاهمون یا روان پزشک 

وا عزیز دلم چند روزه میبینم تاپیک میزنی .فکر کردم خدایی ناکرده مشکلی هست جدا بخاطر این شدت استرس وفش ...

شما لطفا دعا کنید من هم این بیماری سمتم نیاد هم ذهنم اروم شه دست از این وسواس بردارم 

😞