2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کار دیگه هم میتونی بکنی تمام پولهاشو خرج کن چون شوهر تو منتظر ارثیه هست پس هیچ پولی براش نذار  بریز و بپاش مسافرت برو. چون شوهر تو نمیتونه به تو بگه منتظر ارثش مونده

اگه وعده های دروغ پدرشوهرم نبود عمرا قبول میکردم ازدواج کنمحتی به زندگی تو خونه کوچیک قدیمی راضی شدم ...

منم وعده شنیدم عمل نشد .برای بچه های دیگه شون همونا رو عمل کردن ولی به ما که میرسه میگن نه ‌ . ولی باید تمرکزتو بذاری روی ابعاد دیگه زندگیت . یعنی ارزش همسرت برای تو فقط سقف بالای سر و ماشین زیر پاشه ؟ اون الان پدر بچه ات هست حاضری بچه ات توی یه محیط پر تنش عاطفی بزرگ بشه چون پدر شوهرت به وعده هاش عمل نکرد ؟ من درکت میکنم چون خودم این دردو کشیدم ولی رهاش کردم چون ادم باید ببینه چی میگیره چی از دست میده . یه ثانیه از ارامش بچه هام و محبت همسرمو به هزار تا خونه و ماشین نخواهم داد .

تو هم بهش فکر کن یه مدت تمرکزتو بذار روی زندگیت و همون جور که گفتم اگر میتونی ریز پس انداز کن تا به وقتش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
به بی پولیش نگاه نکن انقدر تو دادگاه اینا آشنا داره نه حضانت میده نه طلاق نه مهریه😄

نه طلاق نگیر نگفتم طلاق بگیرد یا بهش شوک بده یا همه پولهاشو خرج کن چون این خونه نمیخوره منتظر ارثشه

یه کار دیگه هم میتونی بکنی تمام پولهاشو خرج کن چون شوهر تو منتظر ارثیه هست پس هیچ پولی براش نذار بر ...

خودش همه رو خرج میکنه لباس و رستوران و .. زیاد میریم کلا ولی راضیم کل درامدش به وام بره ولی خونه بخریم

خودش همه رو خرج میکنه لباس و رستوران و .. زیاد میریم کلا ولی راضیم کل درامدش به وام بره ولی خونه بخر ...

نه به تو چه خودتو و رابطه تو با شوهرت خراب نکن عوضش برو پاچه خواری پدر شوهرت و بیخیال زندگی کن ، شوهر تو از خانواده پولداری اومده ظاهراً عادت به قسط وام ندارها نمیتونه در توانش نیست  یارو خونه رو از قبل داره  میگه چرا زحمت بکشم تو هم بیخیال باش پولتم بردار برای خودت النگو بخر بنداز دستت