2777
2789
عنوان

خانواده همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمیت اسی حالامیخای چیکارکنی بت زنگ نزده نیومده خونه

نه بازم من ساعت ۲ شب گفتم سرده زنگ زدم پیام دادم بیا خونه این کارت درست نیست 

جواب نداده 

واقعا به اینده هم فکر میکنه 

روش میشه توی چشمای من نگاه کنه 

پس همدردیم 😔🫂

دارم دق میکنم خسته شدم ۷ ۸ ساله دیگه 

عمرم جوونیم رفته 

مریض شدم 

اصلا قرار بود از خانواده من عذرخواهی کنه 

چرا یهو صبح پیام عاشقانه داده 

شب گفت خونه نمیام 

بعد دیدم لباساش خواب بودم برداشته

نه بازم من ساعت ۲ شب گفتم سرده زنگ زدم پیام دادم بیا خونه این کارت درست نیست جواب نداده واقعا به این ...

اسی اگ ازت خواهش کنم فقط با مامان نکبتش برای رضای خدا خونوادی ک پشتت نیستن رفت امدکنی قبول میکنی ولی اول بیاد شوهر دل توروبه دست بیاره 

دارم دق میکنم خسته شدم ۷ ۸ ساله دیگه عمرم جوونیم رفته مریض شدم اصلا قرار بود از خانواده من عذرخواهی ...

به درک ... کوتاه نیایی ها... زنگ زدی هم اشتباه کردی ... بزار اون بیوفته به موس موس کردن. تو چرا نگران بشی. نترس ور دل مادرشه... از من به تو نصیحت جوری رفتار کن بفهمه نبودنش اصلا اهمیتی نداره... نه زنگ بزن نه پیام بده نه سراغ بگیر. بزار اونا بیوفتن دنبالت... بزار اون بفهمه باید دنبال تو بدوعه... بی تفاوتی پیشه کن. باور کن جواب مبده. مدت هاست از یر دوست داشتن کوتاه اومدی یزار حالا اون کوتاه بیاد تو دست بالا رو بگیر.

اسی اگ ازت خواهش کنم فقط با مامان نکبتش برای رضای خدا خونوادی ک پشتت نیستن رفت امدکنی قبول میکنی ولی ...

گاهی رفت و امد با ادم های این مدلی در اصل بی احترامی کردن به خودته... حقیر کردن خودته... من به شخصه معتقدم خدا هم راضی نیست خودتو جلو ادم خدانشناس حقیر کنی.

از خودت دفاع کن. حرفتو بزن. منم سال ها سر مدارا و احترام سکوت کردم... اما بعد یه سری متجراها فهمیدم تقصیر خودمه. باید بزنم تو دهنشون. باور کن از وقتی جواب میدم و از خودم دفاع می کنم هم حالم بهتره،هم دیگه بقیه مراقب حرف زدناشون و رفتاراشون هستن تا قبل این اینجوری نبودن. تا قبل اون انگار منو خنگ و کودن و نفهمی که زبون نداره از خودش دففاع کنه تصور می کردن.