2777
2789
عنوان

خانواده همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 57 پست
شاید بینتون ی کدورتی پیش اومده ک تبدیل ب کینه شده اگ میتونید حل کنید وگرنه اینجوری زندگی دورا ...

عزیزم از روز اول دایورت و بیشعور بودن 

در این حد بگم عروس دیگرش زایمان کرده خانم نرفته دیدن بچه 

خاک تو سر مادرش با این بچه بزرگ کردنش. و این حرف احمقانه خودش. اگر شوهرتم همین حرفو زد بهش بگو اگر م ...

دقیقا قبلا جدا شده 

و خودش گفته اون زندگی هم مادرم خراب کرد 

به نظرم کرم از خودشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از روز اول دایورت و بیشعور بودن در این حد بگم عروس دیگرش زایمان کرده خانم نرفته دیدن بچه

پس خودمادر شوهرت یه مرگیش هست... میخواد زندگی پسرشو خراب کنه.... شرمنده راهی نداری جز مقاومت کردن و کوتاه نیومدن... انقدر ادامه بده تا اونا خسته بشن... باور کن مرد اینجوری اگر جلوش کوتاه بیای و وا بدی زندگیتو زهرت میکنه... الان کوتاه بیای چهار روز دیگه میگه هر چی مادرم گفت رو هم باید بگی چشم... 

دقیقا موضوع اینه فکر میکنه من چون خیلی دوستش دارم اگر اینکار کنه به جنون میرسم قبول میکنم با خانواده ...

اسی ب خدااوضاع منم ازتوخیلی بدتر خیلیییییییی مادرش یجوری نیش میزنه ک مدتها میسوزی گریه میکنی ولی فقط باپدرمادرش رفت امدکن هرچندهفته برو ب حرفاش میدونم عادت نمیکنی ولی اومدی خونه ات گریه کن میدونم کارسختی ک هربار توصورت اون زن میخای نگاه کنی همه خاطراتت میادجلوچشات ولی بازم ب امام حسین توکل کن بگو یاامام حسین من میرم پیش این زن زبونش ب نیش بازنشه😔🫂

دقیقا قبلا جدا شده و خودش گفته اون زندگی هم مادرم خراب کرد به نظرم کرم از خودشه

اه... خاک برسرش. عبرت نگرفته. خدا صبرت عزیزم... باور کن شما رو طلاق بده ده بار دیگه ام ازدواج کنه، هر ده تا رو هم طلاق بده باز همین اشو و همین کاسه است. ... جلوش دربیا... بگو با همین کارات زندگی پسرتو خراب کردی...اوف واقعا عصبانی شدم... خدا کمکت کنه و بهت توان مضاعف بده برا براومدن از پس اینا

پس خودمادر شوهرت یه مرگیش هست... میخواد زندگی پسرشو خراب کنه.... شرمنده راهی نداری جز مقاومت کردن و ...

خدا ازاین مادرا ی ک زندگی دختر مردم رو ب بازی میگیره نگذره امیدوارم هراشکی ازدختر مردم درمیارن خدا چه این دنیاچه اون دنیا بسوزنتشون😔

اصلا مهم نيست كه چرا نميخواي معاشرت كني باهاشون، مهم اينه كه شوهرت با باج گرفتن نتونه به خواسته اش ب ...

دقیقا اینقدر کوتاه اومدم حتی وقتی خودش سال های اول کلی ب خاطر بیشعوری اونا با من دعوا میکرد و میگفت تو جنست خرابه 

حالا دیگه دیده به هر قیمتی دارم زندگی میکنم  

احساس باج خواهی دارم 

اگر از روز اول هم خودش جای دعوا با من 

با اون دعوا میکرد تا درست رفتار کنن 

کار به اینجا نمیرسید 

اما به نظرم کلا مسیرش با زور سمت منه

پس خودمادر شوهرت یه مرگیش هست... میخواد زندگی پسرشو خراب کنه.... شرمنده راهی نداری جز مقاومت کردن و ...

خیلی وا دادم که الان یاد گرفته قهر بره فکر کنه میمیرم بدون اون 

اه... خاک برسرش. عبرت نگرفته. خدا صبرت عزیزم... باور کن شما رو طلاق بده ده بار دیگه ام ازدواج کنه، ه ...

ی چی بگم تقصیر مادرش درست هس ولی تقصیراصلی شوهراسی خودش میخاد ک گوش زبون مادرش باشه وگرنه اک عاقل بود هزارنفرم میگفت زندگیتوخراب کن اون مرد اینکاررونمیکرد

اسی ب خدااوضاع منم ازتوخیلی بدتر خیلیییییییی مادرش یجوری نیش میزنه ک مدتها میسوزی گریه میکنی ولی فقط ...

ببین من حس میکنم اینجوری همسرم پکیج کامل داره 

حسرت همه چی همه مراسم مهمونی ادمیزادی به دل من گذاشتن 

و ما هم کفو نیستیم 

خانواده اش خیلیییییییییب سطحشون پایینه در این حد بگم خانواده ما خونه ماشین ویلا دوتا سه تا 

مادر اون لنگ دو کیلو مرغه 

حالا این گدا گشنه فکر میکنه من اینقدر دوستش دارم بزار باهاش اینکار کنم تا خونه مادرم هم بیاد 

اما نمیشع 

خدا ازاین مادرا ی ک زندگی دختر مردم رو ب بازی میگیره نگذره امیدوارم هراشکی ازدختر مردم درمیارن خدا چ ...

من که حلالش نمیکنم 

اصلا بیشورید برید در سطح خودتون دختر بگیرید 

ب قران حالتومیخریم خوبه تو خونوادی داری ک پشت دربیان طلاق رو بی حیای ندونن من پدری دارم ک خودش اولین ...

اتفاقا خانواده ام از الان سرکوفت میزنن تو اهل زندگی نیستی 

اینو کجای دلم بذارم