2777
2789
عنوان

امروز روز مربی هست بعد عمه من

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 21 پست
عزیزم دخترش نیس بعد تو گروهی ک ما هستیم پیام میده دخترم روزت مبارک خنده دار نیست واقعا؟دخترش مجرده پ ...

بنظر من همیشه کسایی که احساس خود کم بینی دارن اینجور کارارو میکنن،وگرنه اونی خودش خودشو قبول داره و برای همه عیان هست نیاز نمیبه همچین کاری کنه و اصلا به ذهنشم خطور نمیکنه اینجور چیزا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیر عامل شرکتی بعد ازشوهرت ماهیانه پول میگیری؟

اره عزیزم چون مدیر عامل شرگت خودشم😂

ازش هیچوقت حقوق نمیگیرم کارایی ک مربوط به منه پشت سیستم تو خونه انجام میدم.

ولی تو فکر کنم خیلی بیکاری

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

اره بیکارم چرا پز بدم یه مادر خونه دارم

آفرین بهت 👏

ولی وقتی کسی میگه فلانم پز نمیده داره اطلاع میده،همیشه فکر نکن همه در حال پز دادن هستن

من مدیر عامل شرکت شوهرم هستم

رئیس  هیئت مدیره شرکت بابام

و نائب رئیس شرکت یکی از دوستان

فقط بابت شرکت شوهرم گاها مجبور میشم کارایی رو برسم ک با لبتاب تو خونه انجام میشه 

سعی میکنم از بقیه وقت هام لذت ببرم برم باشگاه برم کافه با دوستام برم خرید‌...و به بچه هام برسم پس دلیلی نداره بخوام بخاطر پز دادن بگم ک مدیر عاملم یا فلان چون ی مدته اصلا به شاغل بودن علاقه ای ندارم🥰

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

اره بیکارم چرا پز بدم یه مادر خونه دارم

در ضمن از شوهرم ماهیامه نمیگیرم سالیانه میگیرم اون تاپیکی ک از روی کنجکاوی و پیگیری رفتی پیدا کردی رو کامل میخوندی😊