2777
2789

خود به خود بهتر میشی ولی سعی کن خودت رو مشغول کنی به کاری گ علاقه داری 

و برای خودت هم وقت بزار حتی اگه نوزادت مثل نوزاد خودم اذیت میکنه 

مثلا روزی دوساعت بده به خانوادت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد طول میکشه ؟

بله منم خیلی بد افسرده بودم 

به در و دیوار نگاه میکردم اشک میرختم 

بعد از دوماه کاملا خوب شدم 

ولی اینکه برایخودتون وقت بزارید حتی خیلی کم 

مثلا یه کاری که خیلی کم وقتتو میگره ولی بهش علاقه داری رو انجام بده مثل فیلم دیدن یا کتاب خوندن یا خرید های روزمره یا ارایش کردن یا با دوستات برو بیرون بچه رو هم ببر

اینا حالتو بهتر میکنه

منم نزدیک ۴ ماه عزیزم شما هم اینجوری بودی ک مثلا یه متن اینجوری ک من گفتم بخونین حالتون بد شه مثل من ...

اره من بدتر از شما بودم 

خیلی نوزادم اذیت میکنه و اینکه با وجود موزاد میرم دانشگاه و با شوهرم رابطه خوبی ندارم ولی بازم خودمو سرپا کردم

اره من بدتر از شما بودم خیلی نوزادم اذیت میکنه و اینکه با وجود موزاد میرم دانشگاه و با شوهرم رابطه خ ...

وای خدا چیکار باید کرد ..آدم افسرده اینجوری فک میکنه درسته ؟ آدم عادی وقتی راجب این متنی ک گفتم خونده راحت میگذره میره نه ؟ ن اینکه بشینه فک کنه ک منم دور از جون بیمار میشم و و فلان ..صبح ها ک بیدار میشم حالم بد میشه فکر میاد سراغم 

وای خدا چیکار باید کرد ..آدم افسرده اینجوری فک میکنه درسته ؟ آدم عادی وقتی راجب این متنی ک گفتم خوند ...

بله منم خیلی بد بین شدم نسبت به همه چیز 

باید فکرتون مشغول کنی

راست میگی همش تقصیر هورمون هاست