2777
2789
عنوان

مامانم گفت از خجالتم اصلا نمیخوام باهات رو به رو بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 40 پست
نه چهارتا دوتا بزرگیم

چهار تا هم باز خیلیییی زیاد نیس 

اون خانم بدون ک از جای دیگه کمبود داشته اینجور اومده گفته.

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من ؟ راست می‌گفت دیگه . من سال دیگه فارغ التحصیل میشم با لیسانس چقدر کار کنم تا ۲ کیلو طلا بخرم ...

چرا فکر میکنید مادرا صبر ایوب دارند همه چیزو تحمل میکنن بخدا اگه ما فکرمون درگیر بچه ها و آیندشون نبود می‌تونستیم زندگی بهتر و راحت تری داشته باشیم،بیچاره مادرت با این همه مشکل، به جایی نرسونیدش دچار افسردگی بشه و بلایی سر خودش بیاره 

این نیز بگذرد...

اگه شرایط مالیتون یکیه که پس اون این سالا خرج نکرده جمع کرده و مادر شما خرجتون کرده یاام داری ...

اون تک فرزنده من ۳ تا خواهر برادر قد و نیم قد دارم 

اون ۱۸ سالگی اول ماشینشو خرید من تو اون سن خواهرم بدنیا اومد آزمایش های عجیب غریب میگرفتن می‌فرستادند خارج از کشور  هزینه دکتر پروازی میدادن ۵۰ تومن ۵۰ تومن 

بچگی سختی دادن که حالا.....بگو مادر شماهو خیلی زحمت کشیدی انشاءالله خودمون می تونیم ازنظر اقتصادی هم ...

من سال دیگه فارغ التحصیل میشم مهندسی میخونم تو دانشگاه تاپ . چقدر قراره بهم حقوق بدن که از نظر اقتصادی پیشرفت کنم ؟ دوستامم که دو سه ساله سرکار رفتن هنوز از خانواده کمک میگیرن 

برو دور این مادر بگرد که قبول داره ممکنه اشتباهاتی کرده باشه

ممکنه اشتباه کرده باشه ؟ خودش میدونه گند زده به زندگی همه مون 

مدرسه خواهرم سالی صدتومنه تقریبا . معلوم نیست از سال دیگه بچه بتونه همین مدرسه بره یا مجبور بشه دربیاد . این ساده ترین مثالشه

چرا فکر میکنید مادرا صبر ایوب دارند همه چیزو تحمل میکنن بخدا اگه ما فکرمون درگیر بچه ها و آیندشون نب ...

عملی که کاری نکرده بی زحمت یکم فکر و خیال کنه حداقل 

خواهر من از سال دیگه معلوم نیست بتونه این مدرسه ای که الان میره ، بره یا نه . شهریش نزدیک ۱۰۰ تومنه . تنها خرجی که برای این بچه کردن همین بوده وگرنه هیچ کاری براش نکردن . هیچییی 

فکر و خیال نداره این ؟  مهاجرت  و ازدواج که هیچی . بابام محاله بتونه کمکی کنه ولی من اگه بخوام شهر دیگه کار کنم بابام در لیت حد هم توانایی نداره که برام یه خونه اجاره کنه !

عملی که کاری نکرده بی زحمت یکم فکر و خیال کنه حداقل خواهر من از سال دیگه معلوم نیست بتونه این مدرسه ...

شما بچه بزرگ کردن شب بیداریاش مریض داریاش ،مشکلاتشو هیچ حساب نمیکنی،فقط فکرت پوله،صبر کن مادر بشی میفهمی بچه بزرگ کردن چقدر سخته فقط صبر کن

این نیز بگذرد...

شما بچه بزرگ کردن شب بیداریاش مریض داریاش ،مشکلاتشو هیچ حساب نمیکنی،فقط فکرت پوله،صبر کن مادر بشی می ...

مالی رو میگم چون عاطفی واقعا به کسی نمیرسه 

خواهرم ده سالشه این بچه رو کلا ول کرده چون دوتا بچه کوچیک تر داره که بهش چسبیدن یکسره . خودشم اوایل افسردگی گرفته بود میگفت کاش یکی بیاد این دوتا آخریا رو بزرگ کنه من با آیلین خونه بگیرم برم یه جای دیگه زندگی کنم . البته الان دوباره به زندگی عادی برگشت و اون بدبخت خواهرم دوباره فراموش شد 

بعد هی تو این سایت میگن بچه بیارید جیگرم سوخت برای مامانت

واقعا بچه نیارید 

من الان فکر میکنم میتونستم زندکی بهتری داشته باشم ولی ندارم چون اینا پشت هم بچه اوردن.  خواهرم میتونست تو رفاه و امنیت عاطفی بزرگ بسه ولی نشد چون اینا پشت هم زاییدن