2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بزرگ دارین لطفا بیایین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 53 پست
منم همین اذیتم میکنه کلا ما رو نمی بینن آخه چطور به خانواده خودت زنگ میزنی و خداحافظی میکنی به من فق ...

یکی از خوارای شوهرم فقط یک استیکر فرستاد که رفتم مشهد فک کن.... منم با استیکر جوابش دادم.‌.. بی احترامی با بی احترامی جواب داده میشه تو هم یه پیام کوتاهش بده.... خدا شاهده چند بار تیکه های سنگین به من انداخته که من کلی بعدش گریه کردم با یک هفته ناراحتت بودم

درصورتی که خودشون خ جا برای تیکه انداختن دارن و من اصلا بهشون تیکه نمین دارم

ببین دختر یکیشون تولدش بود خانواده شوهرش اولین بار براش تولد گرفتن باورت نمیشه کوکو دادن .... خدا جا حق نشسته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ۳۰سالمه میگم پیر شدم

بعضی ها کلا دلخوش به این کارها هستن 

دیگه بچه هاشو سر و سامون داده و ی خونه ۶۰ متری داره و کلی گل و گلدون و به خودش میرسه 

هر روز غذا جدید میپزه و پیاده روی میره 

چند روز پیش دیدمش داشت بستنی میخورد تو خیابون 

با دیدنش حال خوب شد که انقدر روحیه داره

وضع مالی خاصی هم نداره ، که بگم چون پولدار تمیز و روحیه داره

به نظرتون از جاریم بپرسم که به اون زنگ زده یا نه؟

جاری رو اصلا هم تیمی خودت نبین اصلااااا

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

به نظرتون از جاریم بپرسم که به اون زنگ زده یا نه؟

اگه حرف شد نگو زنگ زدی بگو رفتین پیشش ببین چه جوابی میده اگه گفت چرا میپرسی بهش بگو با هم بریم یا بگو خواهرشوهر چطور خداحافظی کرد باهاتون حضوری یا تلفنی؟

تو هر خانواده ب نظرم اخلاق ها و رفتارهای خاصی خامنه مثلا خانواده ی خودمو میگم کسی بخواد بره مشهور یا ...

خب کسی که میخواد بره مشهد هم اول ما بریم دیدنش با زنگ بزنیم بگیم به سلامتی میری زیارت؟

کسی که میخواد بره باید زنگ بزنه

دقیقا منم اصلا اینجوری نبودم از بس بی عزتی و بی اعتنایی دیدم اینجوری شدم

منم باور کن صورتم اینقدر عبوس شده که نگو... خودشون هم خ عبوسن.... های میگن از این بدم میاد از اون بدم میاد اح.... درصورتی که هیچ کس به خودشون محل نمیزاره