2777
2789

کلاس دهمه 

تا بخاد اماده شه بره جونم بالا میاره

قشنگ ۱۰ دقیقه مونده سرویسش بیاد تازه میره اماده

شه یا تازه میره برنامه و وسایلش رو بزاره کیفش

هزاربار تاکید کردم شب قبل کیفت رو اماده کن

تا صب چیزی جا نزاری

حالا امروز فرستادمش پایین زنگ زده ک مامان

سوزن و نخ قرقره رو یادم رفته بیار برام پایین

منم عصبی شدم داد زدم سرش 

گفتمش نخیر نمیارم تا یاد بگیری از شب قبل برنامت

رو بچینی و بزاری کیفت

الان میگم برای دوخت و دوز واقعا لازمشون داره

کاش میدادم بنظرتون کار درستی کردم ایا

والا اعصاب نزاشته واسم با اینکه زود بیدارش میکنم

باز همیشه دیر میره پایین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت کاملا درست بود 

اصلا چه معنی داره الان کلاس دهم شما بیدارش کنی

شما یه صبحانه رو فقط آماده کن

دیگه بیدارشدنش باااااید با خودش باشه. دیرت شد زود باش ..هم نداریم

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

به نظرم کار درست اینه که صبح صبحونش رو بچینی ،بیدارش کنی  و خودت بری بخوابی...

یه مدت که دنبالش نباشی یاد میگیره که چه جوری برنامه اش رو بچینه که برسه.

بچه که نبست دیگه بزار یکم مستقل شه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
کارت کاملا درست بود اصلا چه معنی داره الان کلاس دهم شما بیدارش کنیشما یه صبحانه رو فقط آماده کندیگه ...

وااای نمیدونی عین بچه ی ۷ ساله هی باید بهش

بگم زود باش دیرت شد بپوش خودش کلا بی خیال

هشدار گوشیش ۱۰ بار زنگ میخوره مگه محل میده

من دخترام برخلاف دختر شما عصر همه برنامهاشو جمع میکنه بازم ممکنه چیزی جا بمونه اون لحظه الانم ندادی کار خوبی نکردی میدادی ولی میگفتی دفعه اخره بعد باهاش صحبت میکردی الانم نگران نباش اینا بادوستاشون مچ میشن حیرون نمیمونه واسه یه سوزن

کارت کاملا درست بود اصلا چه معنی داره الان کلاس دهم شما بیدارش کنیشما یه صبحانه رو فقط آماده کندیگه ...

بچه من وقتی رفت دبیرستان دبگه خودش ساعت میذاشت

یکی دوبار خواب موند یاد گرفت نسبت به صدای زنگ حساس بشه

الانم بچه کوچیکم هر چی جا بذاره نمیبرم براش

البته اینا همه دستورات مشاوران مدرسه بود

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

با ی بار نبردن چیزی نمیشه بزار یاد بگیره وسایلشو جمع کنه شب قبلش

اره کلافم کرده هر شب میگم بهش کیفت رو اماده کن چیزی از قلم نندازی اصلا محل نمیده

میزاره صب دم رفتن سرویسش پایین

منتظره خانم تازه خوش خوشان داره دنبال وسایلش میگرده