2777
2789
عنوان

دخترم بهم میگه تتس (نترس)

293 بازدید | 29 پست

دیروزگفتم بزار اینجا رو مرتب کنم بعد بریم بیرون 

گفت کجا 

گفتم تو بگو بریم خونه مامان بزرگ یا خونه امیر  (اسم مستعار) بچه زندادشم ک هم سن همن

گفت بریم پیش امیر 

گفتم ن تو با امیر دعوا میکنی اسباب بازیاتم بهش نمیدی همشم سرش داد میزنی ک حرف نزن 

برگشته میگه 

مامان من داد میزنم میگم حرف نزن ولی تو تتس (نترس) 

اینقد خندیدم تازه با دستاش موهامو زد پشت گوشم 🤣🤣

فسقلی فک کرده من از داد زدنش میترسم 

اخه یکی نیس بگه تو رو چه ب این حرفا 

راستی دو سالشع 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی 🥰خدا برات نگهش داره 

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

😂😂

چه نازه

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

عزیزم😍

خدا برا هم نگهتون داره

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.