2777
2789
عنوان

کاری که اون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 201 پست
منم خواهرانه کمکت کرد غیر اون بود مثل بقیه میگفتم‌برو‌دنبال پسره برای خودت سنت شخصیتت ارزش قائل باش ...

اره من میدونم یک سال دیگه هم به این قصیه میخندم

ولی فرایند فراموشی مطالعه منو از یازده به هشت کشونده،من با هشت ساعت درس خوندن هیچی نمیشم.

چه جالب شرایطتت دقیقا مشابه دوستمه ماهم توی نی نی سایت باهم آشنا شدیم 

پیامات و بیانت هم شبیه اونه ...

دوستم از پسره گذشت و دیگه سمتش نرفت پسره داروسازی میخوند و دوستم الان هوشبری قبول شده و می‌ره اتاق عمل برا خودش...

اون تونست و قبول شد توام میتونی و قبول میشی...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من میدونم یک سال دیگه هم به این قصیه میخندمولی فرایند فراموشی مطالعه منو از یازده به هشت کشونده، ...

خب به خودت مهلت بده زمان بده تا به شراب عادی و روزمره ات و نظم زندگیت برگردی 

طبیعیه که الان ذهن و جسمت هماهنگ نباشه 

چه اشکالی چند هفته با چند ماه به جسم ذهنت اخترام بزاری تایم خوندن رو کم کنی 

پیشنهاد می‌کنم کتاب صوتی اثر مرکب  و قورباغه ات رو قورت بدی رو‌گثش کن و سپس ادامه درس خوندن رو بده 

پادکست های انگیزشی‌گوش کن و با خدا درد و دل کن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چه جالب شرایطتت دقیقا مشابه دوستمه ماهم توی نی نی سایت باهم آشنا شدیم پیامات و بیانت هم شبیه اونه .. ...

میدونی دختر فراموشی درسمو کم کرده،نمیگم قبول نمیشم،اون چیزی که در حد توانمه رو قبول نمیشم،چون مطالعه نصف شده،،،،،،،،،،همه انتظارات رتبه های خیلی تاپ از من دارن،،،،حتی خودش،دم ار رتبه های دو رقمی میزد مداما:)

خب به خودت مهلت بده زمان بده تا به شراب عادی و روزمره ات و نظم زندگیت برگردی طبیعیه که الان ذهن و جس ...

دقیقا مشکل من همینه،این مهلت دادن و این زمان دادن حداقل چهارصد پونصد تا رتبه ی منو جابه جا میکنه،این برگشتن به نظم طبیعی زندگی بدبختم میکنه،،،بخدا رقابت بالاها خیلی زیاده،روزی ده دقیقه بیشترم رتبه جا به جا می‌کنه

میدونی دختر فراموشی درسمو کم کرده،نمیگم قبول نمیشم،اون چیزی که در حد توانمه رو قبول نمیشم،چون مطالعه ...

همه چیزو ول کن همه چیزو..

فقط بخون و بخون..

حتی بیانت هم شبیه دوستمه . میتونی بابا میتونی فقط برو جلو..

اینم بگم دوستم الان ازدواج هم کرده 😁

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
دقیقا مشکل من همینه،این مهلت دادن و این زمان دادن حداقل چهارصد پونصد تا رتبه ی منو جابه جا میکنه،این ...

چقدر از روحیه جنگجویی ات خوشم اومد 

فک میکردم از اون دخترهای پسر پرست هستی و دوست باز با جنس مخالفی ولی فهمیدم به مرد جماعت رو نمیدی و خودت مهم نواری خوشم اومد 

کفتم که چند پادکست انگیزشی درسی و موفقیت گوش کن و اثر مرکب گوش کن 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چقدر از روحیه جنگجویی ات خوشم اومد فک میکردم از اون دخترهای پسر پرست هستی و دوست باز با جنس مخالفی و ...

هیچوقت پا ندادم هیچوقت رو ندادم ولی این بدبختم کرد،در سخت ترین شرایط همیشه روی پای خودم بودم،نمیدونم چرا اومد وسط،نمیدونم چرا شروع کرد به تقویت کردن من،،پسر تو چرا شب تا صبح همش پیگیر بودی که من رشد کنم:)

هیچوقت پا ندادم هیچوقت رو ندادم ولی این بدبختم کرد،در سخت ترین شرایط همیشه روی پای خودم بودم،نمیدونم ...

عزیزم در بلاتکلیفی گذاشتن 

اونم سنش پایین و تحت تاثیر هورمون هاش 

بیخیالش شو 

به زندکیت برس 

امیدوارم موفق بشی

نمیدونم چی بگم واقعا 

ولی حیفه استعدادتو بخای پای یه شخصی اینجوری کنی

بنظرم بشین بخون هروقت فکرش اومد بگو بعدا بهش فک میکنم 

بخون ی رتبه خوب بیار وقت واسه فک کردن زیاده

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

نمیدونم چی بگم واقعا ولی حیفه استعدادتو بخای پای یه شخصی اینجوری کنیبنظرم بشین بخون هروقت فکرش اومد ...

هیچ راهی ندارم جز این،فقط باید ادامه بدم :)))))))خیلی سخته شرایط

هیچ راهی ندارم جز این،فقط باید ادامه بدم :)))))))خیلی سخته شرایط

من ک سنم کمه ولی خب رو یکی کراشم میدونم سخته فکر نکردن

ولی حقیقتا راهی نیس

اونا قرار نیس اینده من و شما رو بسازن

پس یجوری باشه که بعدا شرمنده خودت نشی

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)