2777
2789
عنوان

موضع مادرشوهر من دقیقا چیه؟!😧

229 بازدید | 8 پست

من حدودیکسال و نیمه ازدواج کردم و 5ماهه اقدامم.

مادر شوهرم یوقت میگه که چرا بچه دار نمیشید دیر شدااا!!!

و از طرفی چون سرکار میرم و بعدها فکر میکنه بچمو میسپرم بهش که بچمو بگیره میگه بچه میخاین چیکار...ببین دختر منم بدبخت شد بچه دار شد!!حالا بچه های خواهر شوهرم از حق نگذرم مثل دسته ی گل میمونن اینقدر که با ادب و خوبن...اصلا هم شیطنت ندارن😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار  خودت رو بکن چون تو هر کاری بکنی هستن ادم هایی که بخوان حرف اضافی بزنن 

بعدش هم به نظر من معقوله ی بچه دار شدن یه چیز کاملا شخصیه و جز زن و شوهر به هیچ کس ربطی نداره 

واقعا نمیدونم چرا ادمهایی پیدا میشن که دخالت بی جا میکنن 😑😑

مادرشوهر من اصلااااا فاز بچه نداره فقط مدرک و تحصیلات! هرکدومشون یجورن...😑😑😐😐

خدا همشونو شفا بده دق مرگمون کردن به خدا .انگار عروس بدبخت غول چراغ جادو هست هر روز یه خواب جدید واسش میبینن از عروسه انتظار انجامشو دارن

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
خدا همشونو شفا بده دق مرگمون کردن به خدا .انگار عروس بدبخت غول چراغ جادو هست هر روز یه خواب جدید واس ...

اره باید ربات یا حیوون دست آموز یاغول چراغ جادو میداشتن جای عروس که سریع فرمایشات و اوامرشون رو اجرا میکردن😑😑

💐همه ی سختی ها به لبخند خدا می ارزد.💐