2777
2789
عنوان

هفته دیگ عقدمه

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 59 پست

به هیچ وجه به خاطر حرف فامیل ازدواج غلط نکن.

الان فوقش میگن به هم خورده و چرا به هم خورده و اینا

ولی اگه ازدواج کنی و طلاق بگیری ، حرفای بدتری میزنن و اون موقع خودتم آسیب دیدی از لحاظ روانی و شاید دیگه دختر هم نباشی

پس قشنگ چشماتو باز کن لطفا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش با هم صحبت کنین و حرفای همو بشنوینانقدر سریع حرف جدایی نزنین

امروز قراره حرف بزنیم. حرفم ک میزنیم دلیل قانع کننده نداره. من خونه گرونتر نخاستم مثلا اینجا رو ۱۰۰ ملیون رهن داده میگم ی خوه با همین مبلغ بگیریم. ولی میگ نه

خونش وسایلش کامل و نو هست. تنها زندگی میکرده الانم میگ بیا تو همین خونه باهم زندگی کنیم من میگم عوض ...

اهان فرصت خوبیه 

برو اونجا پرس و جو کن ببین این اقا چکاره بوده 

دوست و رفیق اونجا رفتا امد میکرده 

بالاخره همسایه ها دیدن حتما 

خدای نکرده خانم نمیرفته اونجا ؟

با خداباش پادشاهی کن
خونش وسایلش کامل و نو هست. تنها زندگی میکرده الانم میگ بیا تو همین خونه باهم زندگی کنیم من میگم عوض ...

بعضی ها به یه جا عادت دارن و هم خسیسن یه مقداری

ایشون احتمال داره هم یه مقداری خسیس باشه هم اینکه عادت کرده و حسش نیست براش

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
بعضی ها به یه جا عادت دارن و هم خسیسن یه مقداریایشون احتمال داره هم یه مقداری خسیس باشه هم اینکه عاد ...

خسیس هس ی مقدار

رفتاراش ضدنقیضن مثلا پول تو جیبی میده میگ برو باشگاه کلاس و اینا

اما اصلا اهل اینکه شام یا نهار ببره بیرون نیست

یا ی شب بیرون بستنی خوردیم ایشون شبکار بود من شبش تنها بودم تو خونه بستنی بود خوردم فرداش اومد گفت بستنی دوس داری اینا  دیشب تنهایی خوردی😐 فک کن رفته تو اشغالی نگا کرده امار بستنی دراورده

بنظرت عقب بندازم ؟با اینک وقت محضر و ارایشگاه و اتلیه هم دیدم

نمیدونم عقب بندازی یا نه .

ولی اگه خواستی عقب بندازی فکر محضر و آتلیه رو نکن . بعدا دوباره وقت میگیری . مهم نیس که.

ببین چون میگی ازدواج دومتونه،  احتمال داره یکم کم حوصله شده باشه و خب طبیعیه. آدما سنشون میره بالاتر ، تغییر رو سختتر قبول میکنن . ایشونم هم به خونه عادت کرده احتمالا ، هم حوصله خونه دیدن نداره