2777
2789
عنوان

با نامزدم تموم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 54 پست
دقیقا درست میگی بدبختی باهاش رابطه داشتم هی این منو برمیگردمنه ب اینکه بهش باز فرصت بدم بعدها بدبخت ...

مطمعن باش با اون ادامه بدی بیشتر بدبخت میشی

ادم بخاطر یه لایه مخاطی یه عمر خودشو‌ بدبخت نمیکنه

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

اشکال نداره با یه بار رابطه جدا بشی ازش خیلی بهتره تا فردا با دوتا بچه بخوای طلاق بگیریذات آدما تغیی ...

یبار رابطه نبود اخه بعدم کامل بود خیلی اشتباه کردم هی ازین میترسم اما ب این فکز میکنم ک ب قول خودت اشتباهم با اشتباه درست نکنم:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت تبریک میگم از یه رابطه سمی در اومدی 

بابت حال بدتم خودتو سرزنش نکن، طبیعیه احتمالا بهش عادت کردی

باشگاهی کلاسی جایی ثبت نام کن و خودتو مشغول کن نزار فکرش مشغولت کنه 

تو که از خودش رها شدی سعی کن از افکار مربوط بهش هم رها بشی و به آرامش برسی

لاااایک نکنننن😤

یا خداااا واقعا واسه چی باهاش موندی اونم چهار سال 

خدارو هزار بار شکر کن که زدت پس کله ات و عقلت اومد سرجاش 

سجده شکر حتما به جا بیار 

چون اگر باهاش ازدواج میکردی تو چاه بخت سیاهی میرفتی 

آدم مجرد بمونه اما با همچین کسی زیر سقف نره 

بهت تبریک میگم از یه رابطه سمی در اومدی بابت حال بدتم خودتو سرزنش نکن، طبیعیه احتمالا بهش عادت کردیب ...

قوربونت برم کاش حالم خوب شه کاش دیگه دل نسوزونم قوی باشم برنگردم بابت هرچیزی 

حتما ب خودم میرسم باشگاه میرم از فکرش در بیام هرجور شده

منم از همین ترسیدم اصلا ی وقتایی میگفت حس بد دارم باید از بین ببریش میگفتم چی میگی من چیکار کنم ینی ...

شوهر خواهرشوهرم اینجوریه شیشه میکشه اونم 

حتی ی بار توهم زد بود. ک پرد همسایه از توسوراخ دیوار ک جای میخ بود نگات میکن

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

برو دیگه بر نگرد

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یا خداااا واقعا واسه چی باهاش موندی اونم چهار سال خدارو هزار بار شکر کن که زدت پس کله ات و عقلت اومد ...

بخدا درست میگیی تقصیر خودم بود اصلا کور بودم ی مدتتت

اما الان ب خودم اومدم میبینم چجوری واقعا ازدواج کنم وقتی اینجوریه 

قبلن اصلا دیوانه بودم 

یهویی گفتم بذار از یجایی این فاصلهه ایجاد شه بازم نمیخاستم تمومش کنم کامل ک خودش این حرفو زد منم کفتم باشه تموم

دقیقا درست میگی بدبختی باهاش رابطه داشتم هی این منو برمیگردمنه ب اینکه بهش باز فرصت بدم بعدها بدبخت ...

حتما مشاور برو

یه وقت شیطون گولت نزنه باهاش ادامه بدی که خودت رو سیاه بخت میکنی 

اعتیاد و شک که جزو بدترین اخلاقاست

تو سنی نداری، کلاهتم افتاد پشت سرتو نگاه نکن

من ۹سال عمرو گذاشتم پای آدمی که فقط دوتا فاکتور حمایت خانواده و کار خوب رو نداره

بخدا همین الان تو آینه نگاه کردم و دیدم فقط شکسته شدن و چروک چهره برام به ارمغان آورد

تو سن 32سالگی فهمیدم اشتباه کردم ،کسی که تا دو سال پیش التماسمو میکرد ، الان میگه همینه که هست، میخوای بری ، برو

کی این وسط سوخت داد؟ من یا اون؟

از این رابطه بیام بیرون چی میشه؟ جوونیم برمیگرده یا کیسای خوبی که بخاطر دلبستگی به این ردش کردم؟ نه راه پیش دارم نه راه پس

شوهر خواهرشوهرم اینجوریه شیشه میکشه اونم حتی ی بار توهم زد بود. ک پرد همسایه از توسوراخ دیوار ک جای ...

وای خدا 

یچی بگم باورت نمیشه ی همسایه داریم مجرده جدیدنا اومده بعد ی چیزی شده بود خنده دار بود تعریف کزدم واسش درمورد این همسایمون 

این دیکه ول نکرددد هر مدت میگفت چرا نمیره چرا بار نمیکنه 

بعد یسری من زودتر رفتم خونه گفتم برسونتم بعد بحث داشتیم یهو بی دلیل پرید گف میگم هنوز پسره ک گفتی همسایتونه؟ اصلا بی ربط ینی قشنک فهمیدم ک نکنه منظورش اینه با امن در ارتباطم یا خونش میرم اصلا هنگ کردم