2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته کرج هم اکثرا ترکن فقط تو اجتماع فارسی حرف میزنن

ما خودمون ترکیم 

البته مامان بابام هستن 

کرج هستیم ولی بیرون اصلااا من ندیدم 

کسی ترکی حرف بزنه جز ترکای شهرای دیگ

کرج ی سری روستاهاش اینا مثل نظرآباد ترکن

قسمت عظیمیه، گوهردشت، مهرشهر اینا واقعا خوبن از هر لحاظ این چیزا ک شما میگین برا پایین شهراسک تو پای ...

ببینین من فامیل هام اونجان و خب مسلما تو هر منطقه ای زندگی میکنن ،باور کن از نزدیکانم که جای خیلی خوب کرج هستن چیز هایی دیدم که حتی اسم کرج منو ترسونده ،بنظرم برای کسایی که بچه دارن و یا بچه هاشون تو سن بلوغ هستن کرج شهر خوبی نیست

البته اضافه کنم هستن خانواده و فامیلام که اونجا مشکلی ندارن 

ما خودمون ترکیم البته مامان بابام هستن کرج هستیم ولی بیرون اصلااا من ندیدم کسی ترکی حرف بزنه جز ترکا ...

خب منظورم همون اصالتا هست دیگه مثل خود شما... گفتم که تو اجتماع فارسی حرف میزنن وگرنه اصالتا ترک زیاد داره 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
آب و هوا رو توضیح بدید لطفا و قیمت خونه و محله های متوسطه به بالا

آب و هواش خوبه بد نیست متوسطه مثل شهرای بزرگ آلوده نیست.بستگی به منطقه و متراژ و همه این چیزا داره 

متوسط به بالا تقریبا قیمتا از ۸،۹ میلیارد شروع میشه 

چندسال ساخت باشه و منطقش پایین تر قیمتش کمتره

قزوینی ها ترکن 😐 ماهم فامیل قزوینی داریم هم همسایه هم رفیقام توشون قزوینی هس همه ترک اگ ترک نیستن پ ...

من قزوین زندگی کردم خودمم همچین تصوری داشتم ولی ترک نیستن فارسن لهجه خاصی دارن چندتا شهرستان اطراف بین زنجان و قزوین فارسن

بعدشم تو قزوین بخوای زندگی کنی ترکی باید بلد باشی چون اونا همه ترکن ولی کرج فارسن

من ترک نیستم و سال ها قزوین زندگی کردم هیچکس ترکی حرف نمیزد . چون از همه قومیت ها تو قزوین هست و همه فارسی صحبت میکنن فقط بعضی قسمت ها لهجه قزوینی دارن که اونم قابل فهمه .

ولی خب تو بعضی شهرا مثل تبریز عادت دارن ترکی صحبت کنن حتی با مسافر و …

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑