2777
2789
عنوان

از چه آدمایی خسته ای🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 46 پست
ابجی گذشته رو ول کن ازش فقط درس بگیر مهم آینده اس فقط به خدا پناه ببر اون ظلم هایی هم که بهت شده از ...

م. فقیت داشتم و دارم ولی نمیتونم گذشتمو فراموش کنم مگ ادم پدرو مادرشو میتونه از یاد ببره همیشه جلو چشمامن 

بنظرت میشه دکتر کمک کنه ک گذشته از ذهنم پاک بشه از طریق هیبنو تیزم یا هر چیزی 

و اینکه تاثیر دعا هم هست زیاد برامون نوشتن مجردیم کاغذ و اینا پیدا میکردیم

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبجی دور از جون این چه حرفیه میگی ؛ مشکلت اینکه خودتو اولویت قرار ندادی به نظرم آدمی که خودشو اولویت ...

چطوری تخلیه کنم خودمو. اخه انگار ریشه دوونده تو اخلاقم

اصلا خودمم از خودم میترسم 

خیلی شدید دعوا و سرزنش میکنم همسرم یا بچه هامو 

احساس گناه شدید دارم 

فکر میکنم اگر نبودم ضررش همین اندازه بود ک الان با بودنم دارم اسیب میزنم

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
م. فقیت داشتم و دارم ولی نمیتونم گذشتمو فراموش کنم مگ ادم پدرو مادرشو میتونه از یاد ببره همیشه جلو چ ...

آبجی تو فقط و فقط مشکلت اینکه از خدا و خودت دور شدی شاید بگی نه اینطور نیست ولی هر کسی که خدا و خودش دور بشه واقعا حالش همیشه یه جوریه چون به اون خالق اصلی که آفریده اش در ارتباط نبودی ؛ تو مشکلی نداری فقط هنوز نپذیرفتی که اون گذشته بود نه حال و اون قدر شدت درد هات زیاد بوده که هنوز باهاتن اما خداروشکر قابل درمانه ؛)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

دنیا یه جوری شده نه من اونو درکش میکنم دیگه نه اون منو🙂

دنیا فقط با وجود خدا قابل تحمله وگرنه آدما خیلی خرابش کردن اما خبر خوب همینه که گفتم : وجود خدا :)🫂❤️

آبجی تو فقط و فقط مشکلت اینکه از خدا و خودت دور شدی شاید بگی نه اینطور نیست ولی هر کسی که خدا و خودش ...

خدا تنهاچیزی ک از گذشته باهام بوده من دعاام مستجاب میشه اگر بهت بگم باور نمیکنی با خدا خیلی حرف میزنم نماز میخونم ولی اعتقاداتم مثل گذشته نیست

ولی همیشه سرم سنگینه عصبیم و بی حوصله 

میشه سر نمازت برام دعا کنی اسمم زهراست

میگن خدا دعای زبون دیگران در حق دیگری میپذیره

من دعاهام مستجاب میشه ولی برای خودم دوست دارم بقیه برام دعا کنن

شاید یکم اروم بشم😭

چطوری تخلیه کنم خودمو. اخه انگار ریشه دوونده تو اخلاقماصلا خودمم از خودم میترسم خیلی شدید دعوا و سرز ...

ببین آبجی یه چیزی بهت بگم خدا به آدما قابلیت تغییر داده و میشه بدترین اخلاق هارو هم کنار گذاشت ببین همه چیو بنویس توی کاغذ اول از خدا کمک بخواه و همینو بنویس و بعدش دلایل اینکه میخوای فلان عادت رو ترک کنی و حتی اثرات منفی این عادت و اثرات مثبت ترک کردنش رو بنویس و در نهایت راهکار هاشو از ویدیو ها مقاله ها و... در بیار ذکر بگو و... و اون برگه رو هر وقت عصبانی شدی بدون یه ثانیه مکث مرورش کن ان شاءلله درست میشه ولی اثرشو که به لطف خدا دیدی بهم بگو ؛ راستی اگه یکبار ناموفق بود ناامید نشو هیچکی یه شبه یه عادت رو نکرده ولی همه یه شب یه روز تصمیم گرفتن بذارنش کنار و یهو دیدن دیگه انجامش نمیدن .

خدا تنهاچیزی ک از گذشته باهام بوده من دعاام مستجاب میشه اگر بهت بگم باور نمیکنی با خدا خیلی حرف میزن ...

عزیز دل منی تو این خیلی خوبه که میخوای بذاریش کنار و مطئنم به لطف خدا اگر شروع کنی واقعا همه چیز درست میشه ؛ اتفاقاً فکر میکنم اعتقادات که ضعیف شده برای خشمه راستی از لحاظ روحی به خودت برس از لذت های کوچیک استفاده کن برو زیر نور آفتاب و ... خشم گاهی وقتا از بیماری جسمی هم میاد یه سر دکتر برو 

آخه فقط همینو دارم💔

چرا شکسته؟!؟ خدارو داشتن یعنی همه چیز رو داشتن مگه ندیدی خدا توی قرآن میگه : آیا خدا برای بنده اش کافی نیست!؟

میتونی روم حساب کنی :)

عزیز دل منی تو این خیلی خوبه که میخوای بذاریش کنار و مطئنم به لطف خدا اگر شروع کنی واقعا همه چیز درس ...

چقدر خوب تونستی متوجه بشی ک دارم خودم تخلیه میکنم

و بسرعت نادم میشم و عذاب وجدان میگیرم 

من از دست خانواد پدریم خیلی عصبانیم 

بنظرت چکار کنم دمتر رفتم 

برداشت ازین داروهای اعصاب مسخره ک تو داروخونه پر بهم داد

من ولی حالم خیلی بد نمیدونم چکارکنم

چقدر خوب تونستی متوجه بشی ک دارم خودم تخلیه میکنمو بسرعت نادم میشم و عذاب وجدان میگیرم من از دست خان ...

قربونت برم اول به خدا پناه ببر حتماً بگو خدایا خودمو به تو میسپارم حالمو خوب کن و خودمم در حال تلاشم و واقعا تلاش کن :)❤️

عزیزم دیگه خودتو خیلی داری به خاطر گذشته اذیت می‌کنی باید حتماً گذشته رو کنار بذاری چون همه ی ما اشتباه میکنیم و آدما در حال تغییرن و ما خودمونم دوست داریم بخشیده بشیم